Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WHIRLPOOL WRIC 3C26

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL WRIC 3C26

 

VSTAVANÁ UMÝVAČKA
Whirlpool WRIC 3C26

Vstavaná, plne integrovaná umývačka, ktorá zakaždým účinne a úsporne umyje aj vysuší až 14 kusovú súpravu špinavého riadu. So štandardnou 60 cm šírkou a plne integrovaným (skrytým) ovládaním zapadne do každej kuchyne. Umývačka disponuje základnými programami, ako napríklad „intenzívny" na ozaj veľké znečistenie, „eco" na umývanie pri 50 °C a veľmi úsporných podmienkach alebo aj rýchly program – ten umyje ľahko znečistený riad do 30 minút. Umývačka disponuje aj funkciou predumytie či špeciálnym programom na tiché (nočné) umývanie. Modernej umývačke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, môžete tak nechať zlikvidovať špinavý riad, vtedy, keď sa vám to časovo hodí. S funkciou Multi-tablet nastavíte typ čistiaceho prostriedku a prispôsobíte mu tak spôsob umývania.



KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Čím na vás zapôsobí nová umývačka?

  • Zvládne až 14 ks súpravu špinavého riadu
  • Skvelá trieda účinnosti umývania aj sušenia
  • Energeticky úsporná trieda A++
  • PowerClean a Multizone technológie
  • 6. zmysel pre úsporné a kvalitné umývanie
  • Nízka hlučnosť umývačky Whirlpool
  • Možnosť odloženého umývania
  • Samovyvažovacie dvierka

TECHNOLÓGIA 6. ZMYSLU
Oslnivé výsledky umývania

Nová technológia s názvom 6. zmysel má za úlohu neustále monitorovať teplotu, čas a silu čistenia novej umývačky Whirlpool WRIC 3C26, aby vás vždy potešila krásne čistým a lesklým riadom. Vďaka špeciálnym snímačom, ktoré monitorujú znečistenie riadu, upravuje silu čistenia a spotrebu vody.

TECHNOLÓGIA MULTIZONE
Nečakajte, až sa naplní

Nečakajte, až sa vám naplní celá umývačka. Vďaka novej technológii Multizone, si môžete vybrať iba určitú časť umývačky, ktorá bude umývať. Stačí teda naplniť, napríklad horný kôš riadom a umývačka Whirlpool sa sústredí len naň. To vám ušetrí energiu, vodu a čas.

OVLÁDANIE
Jednoduchá obsluha umývačky Whirlpool

Umývačky Whirlpool disponujú jednoduchými ovládacími panelmi s niekoľkými funkciami. Okrem programu si môžete zvoliť aj typ umývacieho prostriedku. To vám umožní špeciálna technológia Multi-Tablet.

ODLOŽENÝ ŠTART
Umyte riad až neskôr

Vďaka špeciálnej funkcii odloženého štartu môžete nastaviť, aby sa zvolený program začal v tom najvhodnejšom čase, napríklad pred návratom z práce alebo pri nižšej spotrebe energie.

SKVELÉ VYBAVENIE
Miesto určené na príbory

Pre dokonalý lesk a čistotu všetkých nožov a príborov je odporúčané využívať špeciálne koše v spodnej časti umývačky Whirlpool. Ušetríte veľa priestoru, ale zamedzíte aj poškodeniu umývačky či príborov a nožov.

NASTAVENIE HORNÉHO KOŠA
Praktické úpravy interiéru umývačky

Usporiadali ste veľkú rodinnú oslavu a potrebujete umyť veľké množstvo riadu? Potom si môžete rozšíriť priestor na umývanie vďaka posunutiu výšky horného koša.


ĎALŠIE VYMOŽENOSTI UMÝVAČKY WHIRLPOOL
Veľký objem a špeciálne funkcie umývačky

Výšku horného koša je možné nastaviť úplne jednoducho. V hornej pozícii môžete do spodného koša vložiť veľké kusy riadu a v dolnej pozícii ho môžete prispôsobiť nastaviteľnými držiakmi a vytvoriť tak viac priestoru do výšky, a predísť tak kolízii s predmetmi vloženými do spodného koša. Horný kôš je určený predovšetkým na krehký a ľahký riad, naopak, spodný kôš je skôr na objemnejšie misky, hrnce, taniere či košík na príbory. 


     

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardný
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš
Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 57 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,55 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)
Kód:  FBM7001w
Produktové číslo:  859991009550
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12