Obnoviť stránku

Whirlpool WBC 3C26 PF X

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool WBC 3C26 PF X

Ideálny pomocník do každej domácnosti! Praktická vstavaná umývačka so štandardnými rozmermi (šírka 60 cm) sa skúsene ujme tej najmenej obľúbenej domácej práce. Rýchlo, efektívne, úsporne a takmer bez hluku umyje a vysuší kuchynský riad všetkého druhu, a to až 14 sád. Skvelá je tiež napríklad technológia Multi-tablet, kedy si nastavíte typ čistiaceho prostriedku a jemu prispôsobíte samotné umývanie. Samozrejmosťou je tiež možnosť odloženého umývania, v tomto prípade až o 24 hodín, môžete tak nechať zlikvidovať špinavý riad kedykoľvek sa vám to časovo hodí. Tešiť sa môžete na veľa programov, medzi ktorými nájdete aj "šiesty zmysel" - ten je určený pre zašpinený riad i so zaschnutými nečistotami. Umývačka automaticky zistí úroveň zašpinenia a zodpovedajúcim programom nastaví umývanie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektná trieda účinnosti umývania a sušenia
  • Niekoľko programov vrátane 6. zmysle
  • Elektronická kontrola vody
  • Možnosť odloženého umývania až o 24 hodín
  • Nastaviteľná výška horného koša a príborová zásuvka
  • Bezpečnostný prvok Aquastop, ktorý pri poruche automaticky uzavrie prívod vody

Komfort a praktickosť predovšetkým

Nevyhnutnou súčasťou počas vnútorného usporadúvania riadu musí byť možnosť nastaviť výšku horného koša. Princíp je jednoduchý - pri vysokej pozícii horného koša možno umiestniť do spodného koša veľké kusy riadu. V prípade potreby tak vytvoríte oveľa viac priestoru pre objemnejší riadu, ako sú väčšie misky, hrnce, taniere či košík na príbory. Horný kôš sa najčastejšie využíva potom pre krehké a ľahké riady (poháre, varešky, hrnčeky a pod.). Nesmieme zabudnúť ani technológiu Aquastop. Zoznámte sa s bezpečnostným prvkom, ktorý v prípade, že z umývačky alebo hadice vyteká voda, automaticky uzavrie prívod vody a vytekajúca voda sa zachytí v podlahovej vani.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 57 cm
Kód:  FBM7001l
Produktové číslo:  859991009150
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02