Obnoviť stránku

WHIRLPOOL W9 MN840 IXL

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
394,90 €

WHIRLPOOL W9 MN840 IXL

Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL by nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Spoločnosť Whirlpool ponúka vstavanú mikrovlnnú rúru, ktorá vám v kuchyni ušetrí miesto a vďaka modernému dizajnu krásne doplní váš interiér. Intuitívne ovládanie v podobne SMART displeja s technológiou 6. ZMYSEL vám pomôže vybrať správny program na vaše pokrmy. Do mikrovlnnej rúry sa zmestí veľké množstvo potravín vďaka veľkorysému objemu 22 l, takže sa v nej dá ohriať aj viac potravín naraz. Pre tento multifunkčný model nájdete rozsiahle využitie, pretože si poradí aj s grilovaním. Detská poistka zabraňuje malým deťom používať mikrovlnnú rúru Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL.


Kľúčové vlastnosti vstavanej mikrovlnnej rúry Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL

  • Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL s moderným dizajnom
  • Kryt taniera na úplné zakrytie, rýchlejšiu prípravu a lepšiu chuť
  • Intuitívny SMART displej
  • Kvalitná povrchová úprava iXelium
  • Vysoko výkonná technológia grilovania
  • 3D technológia na dokonale rovnomerné ohrievanie jedla
  • Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL sa postará o chrumkavý efekt
  • Detský zámok na úplné uzamknutie a absolútnu bezpečnosť

Hlavné technológie mikrovlnnej rúry Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL

Nadčasový dizajn z radu W Collection W9

W Collection W9 je rad, ktorý vám ponúka vysoký výkon a dokonalý dizajn, ktorý skvele doplní akýkoľvek interiér kuchyne. Rúru Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL je možné veľmi ľahko zabudovať do vašej kuchyne tak, aby skvele zapadla. Inovatívne technológie a moderný dizajn zo skla a leštenej ocele sú skvelou kombináciou pre vašu kuchyňu.

Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL má intuitívne ovládanie pomocou SMART displeja

Aby ste mali používanie čo najpohodlnejšie, je mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL vybavená intuitívnym ovládaním pomocou SMART displeja. Dotyková obrazovka sa pýši 16 farbami s veľkosťou 9 cm (480 × 320 pixelov). Vďaka tomu budete mať úplný prehľad o programoch, čase a celom procese počas pečenia. Jednoducho vyberiete typ pokrmu a rúra Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL už sama automaticky nastaví správny program a čas tak, aby vaše jedlo bolo perfektne pripravené. Na výber máte 60 kulinárskych možností v celkom šiestich automatických programoch. Technológia 6. ZMYSEL vás spoločne s vašou rúrou bude sprevádzať receptom krok za krokom.

Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL zaručí perfektnú chrumkavosť

Krásne chrumkavé kuriatko, či mäso? Už vás to láka? Všetko si pohodlne pripravíte v mikrovlnnej rúre Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL, ktorá vám zaručí rovnaký výsledok ako bežná rúra. Funkcia Crisp kombinuje 3D technológiu, unikátny Crisp tanier, gril a otočný systém. Chrumkavý výsledok tak dosiahnete rýchlejšie.

Grilujte v mikrovlnnej rúre Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL

Grilované pochúťky môžete mať v každom ročnom období. Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL ľahko zapečie toasty so syrom, pripraví krásne chrumkavý sendvič, či všetkými milovanú grilovanú klobásku. A čo potom poriadna grilovaná zelenina ku šťavnatému steaku? To všetko za niekoľko minút!

3D technológia na dokonale rovnomerné ohrievanie jedla

Unikátny systém distribúcie mikrovĺn umožňuje dosiahnuť dokonalú rovnomernosť varenia, ohrievania a rozmrazovania a tiež skrátenie doby varenia v mikrovlnnej rúre Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL.

Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL disponuje kvalitnou povrchovou úpravou iXelium

Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL je vybavená kvalitnou povrchovou úpravou iXelium, vďaka ktorej bude rúra vyzerať stále ako nová. Povrch znižuje riziko poškriabania a zároveň zhrdzavenia. Výsledkom je krásne čistá a žiarivá mikrovlnná rúra.

Detský zámok sa postará o úplné uzamknutie a absolútnu bezpečnosť

Funkcia detskej poistky zabraňuje deťom zapnúť mikrovlnnú rúru Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL, alebo meniť nastavené parametre. Whirlpool sa postará o bezpečnosť pre deti a pokoj pre rodičov. Stačí na niekoľko sekúnd stlačiť určené tlačidlá a rúra Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL uzamkne možnosť zmeniť systémové nastavenia. Všetko môžete tiež sledovať v aplikácii.

Jednotný vzhľad radu W Collection

Doprajte svojej kuchyni len to najlepšie! Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 MN840 IXL skvele ladí s rúrou a varnou doskou z radu W Collection. Sami si tak môžete vytvoriť dokonale vyzerajúcu a fungujúcu kuchyňu, ktorú vám bude každý závidieť.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Vstavaná
Farba Čierna, Strieborná
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 38,2 cm
Vonkajšia šírka 59,5 cm
Vonkajšia hĺbka 32 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Manuálne, Dotykový displej
Vlastnosti a funkcie Gril, Zapekanie Crisp

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 2 000 W
Výkon grilu 700 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Crisp tanier, Otočný tanier
Kód:  FBT6751r
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  859991539390
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13