Obnoviť stránku

WHIRLPOOL W7 D84WB EE

+ 10 rokov záruka na kompresor po registrácii
5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
558,90 €

WHIRLPOOL W7 D84WB EE

Máte v domácnosti problém s plesňou kvôli vysokej vlhkosti vzduchu pri sušení bielizne? Pre takéto prípady je výber voľne stojacej sušičky na bielizeň WHIRLPOOL rozumná voľba. Je to sušička kondenzačná. Kondenzačná sušička patrí medzi najčastejšie používané typy. Plusom je, že nie je potrebné vykonávať žiadne stavebné úpravy či zložité montáže. Sušička je vybavená nádobou na kondenzát, ktorá efektívne zbiera a uchováva vodu vzniknutú kondenzáciou vlhkosti z bielizne. Sušička WHIRLPOOL W7 D84WB EE ponúka to najlepšie, čo je pre vás aj vašu bielizeň dobré. K funkciám patrí napríklad samočistiaci kondenzátor, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, voliteľný smer otvárania dvierok, detská poistka a zvukový signál ukončenia programu. Rozmery sušičky na bielizeň WHIRLPOOL zodpovedajú 84,9 × 59,7 × 65,6 cm (v × š × h). Jej hmotnosť dosahuje 50,5 kg.

Sušička prádla WHIRLPOOL W7 D84WB EE Lifestyle
Sušička prádla WHIRLPOOL W7 D84WB EE Vlastnosti/technológia

Hlavné prednosti sušičky WHIRLPOOL W7 D84WB EE

  • Voľne stojaca sušička šetrí váš čas a námahu
  • Je to sušička kondenzačná s tepelným čerpadlom
  • Sušička zahŕňa nádobu na kondenzát
  • Vnútorný priestor sušičky obsiahne až 8 kg bielizne na sušenie
  • Hlučnosť prístroja je 59 dB
  • Funkcia odloženého štartu umožní využiť všetky výhody nízkej tarify
  • Informácie o nastavení a aktuálnom programe vám sprostredkuje praktický displej
  • Pomocou rýchleho programu bude bielizeň suchá za krátku dobu
  • Podľa svojich preferencií si zvoľte smer otvárania dvierok
  • Vďaka vnútornému osvetleniu budete mať dokonalý prehľad o obsahu sušičky
  • Nepochybne vás poteší samočistiaca funkcia kondenzátora

Objavte praktické funkcie sušičky bielizne WHIRLPOOL W7 D84WB EE

Vďaka sušičke WHIRLPOOL ušetríte veľa času, ktorý by ste inak museli venovať vešaniu a čakaniu na vysušenie bielizne. Vnútorné osvetlenie sušičky bielizne umožňuje ľahké vybratie všetkých vecí, ktoré sa v nej nachádzajú, a zároveň poskytuje dokonalý prehľad o jej obsahu. Bezpečnostný zámok na displeji signalizuje aktívnu funkciu detskej poistky a zaisťuje ochranu vašich malých detí. Sušička disponuje funkciou zvukovej signalizácie. Tento užitočný prvok vám dá vedieť, kedy je program dokončený. Zabudovaný displej umiestnený na prednej strane vám oznámi stav aktuálneho programu či nastavenia.

Sušička prádla WHIRLPOOL W7 D84WB EE Lifestyle
Sušička prádla WHIRLPOOL W7 D84WB EE Bočný pohľad

Dajte zelenú úspore energie so sušičkou WHIRLPOOL W7 D84WB EE

Sušenie bielizne už nikdy nebude znamenať vysokú spotrebu energie. Nová technológia sušičky umožňuje automatické čistenie kondenzátora počas sušenia, vďaka tomu sa nemusíte starať o pravidelnú údržbu a zároveň šetríte energiu. Odložený štart sušičky vám umožní naplánovať sušenie bielizne na dobu lacnejšieho nočného prúdu. Ak nastavíte zapnutie sušičky pri nižšej tarife za elektrinu, môžete znížiť náklady na energie. Sušička bielizne WHIRLPOOL W7 D84WB EE je vybavená tepelným čerpadlom, ktoré recykluje teplo získané počas sušenia, čo minimalizuje straty tepla a zvyšuje energetickú účinnosť. Kamkoľvek si sušičku umiestnite – do kúpeľne, chodby alebo technickej miestnosti – bude sa skvele hodiť do vášho domova. Vďaka praktickým dvierkam si totiž môžete sami zvoliť smer otvárania, ktorý vám najlepšie vyhovuje.

Nastavte program v závislosti od zloženia bielizne

Sušička bielizne WHIRLPOOL bez obáv vysuší aj tie najjemnejšie textílie, ako sú napríklad hodvábne šaty alebo košele. Škvrna od rannej kávy na košeli nie je dôvodom obávať sa, že nebudete vyzerať na pracovnom pohovore profesionálne. Stačí ju vyprať a zvoliť rýchly sušiaci program, ktorý jej zaistí rýchle a spoľahlivé vysušenie za krátky čas.

Sušička prádla WHIRLPOOL W7 D84WB EE Lifestyle

Energetické parametre sušičky na bielizeň WHIRLPOOL

Sušička vám ušetrí čas pri sušení veľkého množstva bielizne a stane sa nepostrádateľným pomocníkom v domácnosti. Sušička na bielizeň WHIRLPOOL W7 D84WB EE spadá do energetickej triedy A+++. Tomu zodpovedá jej spotreba elektrickej energie 1,49 kWh. Vnútorný priestor sušičky je určený pre 8 kg bielizne na sušenie. Hlučnosť spotrebiča je 59 dB, a tak vám predvedie skvelú stabilitu pri tichom chode. Účinnosť sušenia je kľúčovým faktorom pri výbere sušičky, pretože určuje, koľko vlhkosti z mokrej bielizne dokáže sušička odstrániť. Sušička na bielizeň WHIRLPOOL dosahuje účinnosť triedy A, čo znamená, že v štandardnom programe vysuší viac ako 90 % vody.

Sušička prádla WHIRLPOOL W7 D84WB EE Vlastnosti/technológia

Údaje uvádzané na energetickom štítku sušičiek:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model sušičky
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 160 cyklom za jeden rok (sušenie cca 3× týždenne)
  • min/cycle: trvanie jedného bežného cyklu
  • kg: kapacita bielizne v kilogramoch, pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štvor a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg
  • dB: maximálna hlučnosť spotrebiča
  • Posledný údaj uvádza triedu účinnosti kondenzácie – vypovedá o tom, koľko vlhkosti unikne do ovzdušia, v rozmedzí A (najúčinnejšia) až G (najmenej účinná)

__________________________________________________________________

Pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štyroch a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg. Prípustná odchýlka pri overovaní môže byť v sušičkách bielizne pri všetkých parametroch (okrem hluku) o 6 % vyššia, než aké sú uvedené hodnoty. Pri maximálnom hluku však musí zodpovedať uvedenej hodnote alebo byť nižšia.

Sušička prádla WHIRLPOOL W7 D84WB EE Energetický štítok

Rozmery:

84,9 × 59,7 × 65,6 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

50,5 kg

Farba:

Biela

Účinnosť:

A

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 59 dB
Spotreba energie 1,49 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 65,6 cm
Šírka 59,7 cm
Výška 84,9 cm
Hmotnosť 50,5 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Samočistiaci kondenzátor, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Voliteľný smer otvárania dvierok, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu
Súprava na pripojenie k odpadu Nie

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  WHSU013
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  869991633380
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07