Obnoviť stránku

WHIRLPOOL W4D7 AAA X C

- Cashback vo výške 50 €
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL W4D7 AAA X C

V našom e-shope je k dispozícii skvelá americká chladnička WHIRLPOOL W4D7 AAA X C, ktorá poteší veľkým vnútorným priestorom, úspornou prevádzkou a mnohými modernými technológiami. Prednosťou spotrebiča Whirlpool W4D7 AAA X C je tiež aj dizajn, vďaka ktorému sa chladnička stane stredobodom vašej kuchyne. Chladnička je kombinovaná s mrazničkou a ponúka celkový využiteľný objem 402 litrov. Rozdelený je na chladiacu časť s objemom 292 l, nachádza sa vo vrchnej časti a je tak skvele prístupná. V spodnej časti potom nájdete mrazničku s objemom 110 l. Tá je rozdelená na 2 robustné zásuvky. Zaiste oceníte systém Total NoFrost, s ktorým si pri namáhavom odmrazovaní už nemusíte robiť starosť. Chladnička sa o to postará úplne sama. Skvelé, že? S kvalitným kompresorom sa nemusíte zbytočne obávať zvýšeného hluku. Ten sa zastavil na hodnote 40 dB a chod spotrebiča je teda veľmi tichý.

Kľúčové vlastnosti americkej chladničky Whirlpool W4D7 AAA X C

  • Kombinovaná trojdverová americká chladnička od spoločnosti Whirlpool
  • Energetická trieda A++
  • Beznámrazový systém v chladničke i mrazničke Total NoFrost
  • Rovnomerná distribúcia vzduchu a vlhkosti Multiflow
  • Nízkoteplotná zásuvka
  • 2 zásuvky na ovocie a zeleninu
  • LED osvetlenie
  • Nastaviteľné sklenené poličky
  • 2 robustné zásuvky mrazničky
  • Šírka spotrebiča je 70 cm
  • Dverový alarm a detská poistka

Nízka spotreba americkej chladničky W4D7 AAA X C

Kombinovaná trojdverová americká chladnička W4D7 AAA X C od spoločnosti Whirlpool patrí do úspornej energetickej triedy A++ a počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje okolo 295 kWh elektrickej energie. K úspore a hlavne predĺženiu dĺžky čerstvosti vložených potravín prispieva svojím veľkým dielom aj moderná technológia Multiflow, ktorá zaisťuje rovnomernú distribúciu vzduchu a vlhkosti. S elektronickým ovládaním a LED osvetlením vnútorného priestoru je používanie chladničky veľmi komfortné. Technológia osvetlenia LED dokáže rozniesť svetlo po celom interiéri chladničky, navyše je úsporné a nevyžaruje teplo, čo je pri takomto spotrebiči veľmi praktické.

Rozdelenie vnútorného priestoru americkej chladničky W4D7 AAA X C

Americká chladnička W4D7 AAA X C ponúka na uskladnenie vašich potravín naozaj ústretový priestor. Navyše oceníte aj možnosť nastavenia sklenených poličiek v chladiacej časti. Tu sa nachádzajú hneď 3 a z toho sú práve 2 nastaviteľné. Boxy z transparentného plastu umožnia pohodlné skladovanie ovocia, zeleniny i mäsa. Do dverových priehradiek potom pohodlne vložíte aj väčšie poháre alebo menšie veci, ako sú vajíčka a pod. V spodnej časti sú pripravené 2 samostatné boxy. Tie disponujú funkciou SuperCool, ktorá zaistí rýchle zmrazenie novo vložených potravín. Mraziaci výkon mrazničky je 9 kg za 24 hodín a pri výpadku prúdu sú potraviny zabezpečené až počas  18 hodín. Chladnička W4D7 AAA X C sa bude vynímať v každej modernej kuchyni a sami uvidíte, že si ju zamilujete.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikorová

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Výška 195,5 cm
Šírka 70 cm
Hĺbka 78 cm

Typ

Typ Americká
Umiestnenie mrazničky Americká chladnička – zásuvka
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie LED osvetlenie, Super mrazenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Nie
Klimatická trieda SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Celkový úžitkový objem chladničky 402 l

Hmotnosť

Hmotnosť 98 kg

Rozmery balenia

Výška balenia 201,5 cm
Šírka balenia 75 cm
Hĺbka balenia 80 cm
Kód:  WHCHL026
Produktové číslo:  869991566900
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07