Obnoviť stránku

WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OS2 4S1 P

+ 10 rokov záruka na motor ventilátora
1,0 4 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
936,90 €

WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OS2 4S1 P

Vstavaná parná rúra Whirlpool W Collection W9 OS2 4S1 P vás na prvý pohľad uchváti svojím moderným vzhľadom z dizajnového radu W Collection v atraktívnom antikorovom vyhotovení. Spotrebič patrí do energetickej triedy A+ a disponuje vnútorným priestorom s objemom 73 l. Na vstavanej rúre oceníte senzorovú technológiu rúry v podobe 6. zmyslu Pečenie, elektronický dotykový displej, možnosť pečenia v kombinácii s parou Steam Sense a ľahké pyrolytické čistenie. Rovnomernú distribúciu vzduchu po celom vnútornom priestore rúry zabezpečuje kruhové výhrevné teleso s ventilátorom, s ktorým pohodlne upečiete sladké aj slané pokrmy až na štyroch úrovniach súčasne bez toho, aby sa miešali ich chute. Vďaka možnosti ovládania spotrebiča Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P cez WiFi uspokojí tento typ rúry aj náročných spotrebiteľov.


Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P

  • Vstavaná parná rúra Whirlpool dizajnového radu W Collection v atraktívnom nereze
  • Spotrebič energetickej triedy A+
  • Vnútorný priestor rúry s objemom 73 l na prípravu veľkého množstva jedla
  • SmartDisplay pre pohodlné a rýchle dotykové ovládanie spotrebiča
  • Vstavaná rúra s kruhovým výhrevným telesom a ventilátorom umožňujúci pečenie na štyroch úrovniach súbežne
  • Praktická rúra s klasickými aj automatickými programami na pečenie
  • Senzorová technológia rúry 6. zmysel Pečenie
  • Elektronická kontrola teploty a dĺžky pečenia
  • Praktická funkcia Steam Sense umožňujúca pečenie v kombinácii s parou
  • Povrchová úprava iXelium brániaca nežiaducim odtlačkom prstov na rúre
  • Dvierka vstavanej rúry vybavené tromi tmavosivými sklami a chladením
  • Dvere s celoskleneným vnútrom SmartClean
  • Technológia Soft Closing zabezpečujúca tiché zatváranie dvierok
  • Detská poistka pre väčšiu bezpečnosť domácnosti
  • Pyrolytické čistenie rúry garantujúce jej ľahkú údržbu
  • Vnútorný priestor rúry vybavený odolným smaltom
  • Možnosť pohodlného ovládania parnej rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P prostredníctvom WiFi

Hlavné technológie rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P

Nadčasový dizajn z radu W9 Collection

W9 Collection je rad, ktorý vám ponúka vysoký výkon a dokonalý dizajn, ktorý skvele doplní akýkoľvek interiér kuchyne. Rúru Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P je možné veľmi ľahko zabudovať do vašej kuchyne tak, aby skvele zapadla.

Technológia 6. zmysel, ktorá myslí za vás

Aj varenie môže byť zábava. S rúrou Whirlpool W Collection W9 OS2 4S1 P to však bude úplná hračka. Parná rúra je totiž vybavená inovatívnym 6. zmyslom, ktorý dokáže úplné zázraky. Pomocou zabudovaných senzorov odhadne množstvo a určí teplotu aj čas pečenia tak, aby bol výsledok vždy dokonalý. Všetko môžete pohodlne sledovať na prehľadnom displeji.

Dotykové ovládanie pomocou funkcie 6th Sense Live

Ovládanie rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P je vďaka aplikácii 6 SenseLive veľmi jednoduché. Aplikácia vám umožňuje okrem iného aj ovládanie rúry na diaľku, kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Nastaviť si môžete zapnutie rúry, prednastaviť optimálne parametre pečenia, či zvoliť požadovaný program. V aplikácii si môžete tiež zapisovať vlastné nákupné zoznamy, alebo ukladať obľúbené a nové recepty.

S parnou rúrou Whrilpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P pripravíte jedlá plné chuti

Mutifunkčná rúra Whirlpool W Collection W9 OS2 4S1 P je vybavená funkciou Steam Sense, ktorá vám umožní klasické pečenie v kombinácii s parou. Vaše obľúbené pokrmy tak budú nielen skvele prepečené, ale aj šťavnaté, plné chuti a navyše si zachovajú svoj prirodzený vzhľad. Funkciu pary navyše oceníte aj pri príprave kysnutého cesta, ktoré bude vláčne, a domáci chlieb a koláče budú vďaka tomu úplne dokonalé.

Smart Display sa stane vaším nenahraditeľným partnerom

Parná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P je vybavená 3,5-palcovým Smart displejom, ktorý ponúka 16 farieb a rozlíšenie 480 × 320 bodov. Prepojenie cez internet je tak zárukou úplného komfortu a bezkonkurenčnej kvality. Pustiť si môžete aj vašu obľúbenú hudbu vo formáte MP3, ktorá vám navodí skvelú atmosféru. Displej dokáže zobrazovať postupnosti obrázkov, jednoduché vety a zrozumiteľné pokyny, ktoré určite oceníte pri vašom varení. Navoliť si môžete aj jednu z približne 60 kuchárskych volieb pod šiestimi automatickými programami.

Inteligentné varenie s LifeStyle Combinations

Aj v receptoch by mal byť vždy poriadok. A presne s tým vám pomôže smart funkcia LifeStyle Combinations, ktorá triedi recepty podľa kategórií, vďaka čomu máte vždy úplný prehľad o všetkých receptoch. Navoliť si môžete kategórie napríklad pre vegetariánov, grilovanie, či obľúbené múčniky. Vstavaná rúra Whirlpool W COLLETION W9 OS2 4S1 P potom sama nastaví dané parametre, teplotu i dĺžku prípravy tak, aby bol váš výsledný pokrm vždy dokonalý.

S funkciou Cook4 môžete pripraviť až štyri pokrmy naraz

Ak sa ponáhľate a chceli by ste mať všetky pokrmy hotové zároveň, určite oceníte praktickú funkciu Cook4, ktorá vám umožní pripraviť až štyri pokrmy naraz bez toho, aby došlo k zmiešaniu chutí a vôní. Rúra na pečenie Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P disponuje vysoko účinným vyhrievacím telesom, ktoré po aktivácii funkcie Cook4 spolupracuje so systémom cirkulácie vzduchu. Tento systém rovnomerne ohrieva vnútorný priestor a zabezpečuje konštantný obeh vzduchu. Výsledkom je perfektná kvalita a výrazná úspora času a energie.

Parná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P s Multiflow funkciou

Ideálne prepečenie vašich pokrmov dosiahnete pomocou teplovzdušnej funkcie Multiflow, ktorá pripraví vaše pokrmy rýchlo a zároveň rovnomerne. Ventilátor v spojení s kruhovým vyhrievacím telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P, vďaka čomu je zabezpečená rovnomerná tepelná úprava zo všetkých strán súčasne. To všetko v krátkom čase!

Úsporná funkcia Ready2Cook

Aby ste mali pečenie ešte o niečo komfortnejšie, je vstavaná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P vybavená unikátnou funkciou Ready2Cook. Táto funkcia umožňuje vložiť pokrm do rúry aj bez zdĺhavého predhrievania. Vďaka tomu získate množstvo času na iné aktivity, či nasledujúcu prípravu.

Jednoduchá údržba vstavanej rúry Whirlpool

Vnútorný priestor multifunkčnej rúry Whirlpool W Collection W9 OS2 4S1 P je vyrobený z odolného smaltu, ktorý bráni nadmernému usadzovaniu nežiaducich nečistôt na jeho povrchu. O odstránenie mastnoty a zvyškov jedla z vnútornej časti spotrebiča sa spoľahlivo postará účinné pyrolitické čistenie, ktoré nevyžaduje použitie agresívnych čistiacich prostriedkov. Vonkajšiu časť rúry stačí utrieť vlhkou handričkou.

Bezpečná manipuláciu pomocou koľajničiek: úroveň 1

Bezpečnosť počas varenia je veľmi dôležitá. A presne preto je rúra na pečenie Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P vybavená teleskopickými výsuvmi, ktoré vám zaručia ľahké a pohodlné usadenie plechov tak, aby ste ich mohli ľahko vysunúť bez rizika vypadnutia, či nepríjemného popálenia.

SoftClosing+ pre tiché zatváranie dvierok

To nie je zďaleka všetko! Vstavaná elektrická rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P je taktiež vybavená systémom SoftClosing+, vďaka ktorému je zatvorenie dvierok tiché a veľmi pohodlné. Stačí len ľahko zatlačiť a dvierka sa sami pohodlne zavrú.

Detská ochrana pre vaše malé ratolesti

Domáci konvektomat Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P myslí aj na vašich najmilších. Ochrana spočíva v podobe zablokovania ovládacieho panelu. Aby ste zabránili zmenám aktuálneho nastavenia rúry, stačí na niekoľko sekúnd pridržať príslušné tlačidlá.

iXélium povrchová úprava rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P

Revolučná povrchová úprava iXelium vám zaručí dlhodobý lesk rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P, ktorá tak rozžiari každú kuchyňu. Úprava iXelium zabraňuje vzniku škrabancov, alebo zmene farby. 

Úsporná energetická trieda A+

Parná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P patrí do energetickej triedy A+, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Rúra spotrebuje o 30 % menej elektrickej energie než bežné spotrebiče v rovnakej energetickej triede bez toho, aby to malo vplyv na jej schopnosti a funkcie.

Vstavaná parná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P s objemom 73 litrov

Vstavaná parná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OS2 4S1 P vám poskytne dostatočný priestor na prípravu všetkých vašich obľúbených pokrmov. Objem 73 litrov s piatimi rôznymi úrovňami je ideálny pre veľké domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Funkcia rýchleho predhriatia, Gril, Horný ohrev, Okrúhle výhrevné teleso, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor, Statické pečenie
Príkon 3 650 W
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,4 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Povrch proti odtlačkom prstov, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie, 6. zmysel
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 73 l

Dizajn

Dizajn Klasický

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  WHTR016
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  859991551170
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13