Obnoviť stránku

WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS

Vstavaná parná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS vás na prvý pohľad zaujme svojím moderným vzhľadom z dizajnového radu W Collection z atraktívnej čiernej nehrdzavejúcej ocele. Spotrebič patrí do energetickej triedy A+ a má vnútorný objem 73 litrov. Na vstavanej rúre oceníte senzorovú technológiu rúry v podobe 6. zmyslu Pečenie, elektronického dotykového displeja a jednoduchého pyrolytického čistenia. Rovnomernú distribúciu vzduchu vnútri rúry zabezpečuje kruhové výhrevné teleso s ventilátorom, ktoré umožňuje pohodlne variť sladké a slané jedlá až na štyroch úrovniach súčasne bez miešania chutí. Pri pečení s rúrou Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS ušetríte nielen energiu, ale aj čas. 


Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS

  • Vstavaná rúra Whirlpool W Collection z atraktívnej čiernej nehrdzavejúcej ocele
  • Spotrebič energetickej triedy A+
  • Vnútorný priestor rúry s objemom 73 l na prípravu veľkého množstva jedla
  • MySmartDisplay na pohodlné a rýchle dotykové ovládanie spotrebiča
  • Vstavaná rúra s kruhovým výhrevným telesom a ventilátorom, ktorý umožňuje pečenie na štyroch úrovniach súčasne
  • Praktická rúra s klasickými a automatickými programami na pečenie
  • Senzorová technológia 6. zmysel Pečenie
  • Ovládanie spotrebičov Whirlpool s podporou WiFi pre maximálne pohodlie
  • Povrchová úprava rúry na pečenie, ktorá zabraňuje nechceným odtlačkom prstov
  • Vstavané dvierka rúry so 4 sklami a chladením 
  • Technológia Soft Closing na tiché zatváranie dverí 
  • Detský zámok pre väčšiu bezpečnosť domácnosti
  • Pyrolytické čistenie rúry na zabezpečenie jednoduchej údržby
  • Vnútro rúry vybavené odolným smaltom 

Hlavné technológie Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS

Nadčasový dizajn zo série W9 Collection

W Collection séria vám ponúka vysoký výkon a dokonalý dizajn, ktorý perfektne doplní každý interiér kuchyne. Parnú rúru Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS môžete ľahko integrovať do svojej kuchyne, aby do nej dokonale zapadla. 

Technológia 6. zmysel, ktorá myslí za vás

Aj varenie môže byť zábava. Ale s domácim konvektomatom Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS je to hračka. Parná rúra je vybavená inovatívnym 6. zmyslom, ktorý dokáže zázraky. Vďaka zabudovaným snímačom odhaduje množstvo a určuje teplotu a čas pečenia, takže výsledok je vždy dokonalý. Všetko môžete pohodlne sledovať na prehľadnom displeji. 

Dotykové ovládanie pomocou funkcie 6th Sense Live

Ovládanie elektrickej rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS je jednoduché vďaka aplikácii 6 SenseLive. Aplikácia tiež umožňuje ovládať rúru na diaľku, kedykoľvek a kdekoľvek. Môžete nastaviť zapnutie rúry, nastaviť optimálne parametre pečenia alebo vybrať požadovaný program. V aplikácii si tiež môžete písať vlastné nákupné zoznamy alebo ukladať obľúbené a nové recepty. 

Smart Display sa stane vaším nepostrádateľným partnerom

Vstavaná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS je vybavená 3,5-palcovým Smart displejom, ktorý ponúka 16 farieb a rozlíšenie 480 × 320 pixelov. Internetové pripojenie je zárukou úplného pohodlia a bezkonkurenčnej kvality. Môžete si tiež pustiť svoju obľúbenú hudbu MP3 a vytvoriť tak skvelú atmosféru. Na displeji sa môžu zobrazovať sekvencie obrázkov, jednoduché vety a zrozumiteľné pokyny, ktoré oceníte počas varenia. Môžete si tiež vybrať jednu z približne 60 možností varenia v rámci šiestich automatických programov. 

Inteligentné varenie s LifeStyle Combinations

Aj v receptoch by mal byť vždy poriadok. A presne to vám pomôže urobiť šikovná funkcia LifeStyle Combinations, ktorá triedi recepty podľa kategórií, aby ste mali vždy úplný prehľad o všetkých svojich receptoch. Môžete si vybrať kategórie pre vegetariánov, grilovanie alebo obľúbené dezerty. Elektrická rúra na pečenie Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS potom sama nastaví parametre, teplotu a čas pečenia tak, aby bol výsledok vášho jedla vždy dokonalý. 

Pomocou funkcie Cook4 môžete pripraviť až 4 jedlá naraz

Ak sa ponáhľate a chcete mať všetky pokrmy pripravené zároveň, oceníte praktickú funkciu Cook4, ktorá umožňuje pripraviť až 4 pokrmy naraz bez miešania chutí a vôní. Zabudovaná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS má vysoko účinné vykurovacie teleso, ktoré pri aktivovanej funkcii Cook4 pracuje v spojení so systémom cirkulácie vzduchu. Tento systém rovnomerne vyhrieva vnútorný priestor a zabezpečuje stálu cirkuláciu vzduchu. Výsledkom je dokonalá kvalita a výrazná úspora času a energie. 

Zabudovaná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS s funkciou Multiflow 

Na dokonalé prepečenie pokrmov použite funkciu horúceho vzduchu Multiflow, aby ste jedlo pripravili rýchlo a rovnomerne. Ventilátor v spojení s kruhovým výhrevným telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore zabudovanej rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS, čím zabezpečuje rovnomerné tepelné spracovanie zo všetkých strán súčasne. To všetko v krátkom čase! 

Úsporná funkcia Ready2Cook

Aby bolo pečenie ešte pohodlnejšie, kuchynská rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS je vybavená jedinečnou funkciou Ready2Cook. Táto funkcia umožňuje vložiť jedlo do rúry bez zdĺhavého predhrievania. Získate tak dostatok času na iné aktivity alebo následné prípravy. 

Jednoduché čistenie rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS pyrolytickým čistením

Vašu starostlivosť potrebujú nielen potraviny, ale aj vstavaná elektrická rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS. Po dokončení prípravy chutného jedla je potrebné rúry vyčistiť. Nie je to však ťažké. Vnútorný priestor rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS je vyrobený z odolného smaltu, ktorý zabraňuje nadmernému usadzovaniu nežiaducich nečistôt na jej povrchu. Účinné pyrolytické čistenie spoľahlivo odstraňuje mastnotu a zvyšky jedla z vnútra spotrebiča, ktorý nevyžaduje použitie agresívnych čistiacich prostriedkov. Jednoducho rozohrejte rúru na približne 500 °C. Zvyšky nečistôt preto stačí utrieť vlhkou handričkou. Vďaka tomu bude vaša parná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS krásne čistá a pripravená na ďalšie použitie. 

Bezpečná manipulácia pomocou koľajničiek: úroveň 1

Bezpečnosť pri varení je veľmi dôležitá. A práve preto je rúra na pečenie vstavaná Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS vybavená teleskopickými výsuvmi, ktoré zaručujú ľahké a pohodlné usadenie plechov, takže ich môžete bezpečne vysunúť bez rizika vypadnutia alebo popálenia. 

SoftClosing+ na tiché zatváranie dverí

To nie je všetko! Domáci konvektomat Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS je tiež vybavený systémom SoftClosing+, vďaka ktorému je zatváranie dvierok tiché a veľmi pohodlné. Stačí ľahko zatlačiť a dvere sa pohodlne zatvoria samé. 

Detská ochrana pre vaše ratolesti

Elektrická rúra vstavaná Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS myslí na vašich blízkych. Ochrana spočíva v zablokovaní ovládacieho panela. Ak chcete zabrániť zmenám aktuálnych nastavení rúry, jednoducho podržte príslušné tlačidlá niekoľko sekúnd stlačené. 

iXelium povrchová úprava rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS

Revolučná povrchová úprava iXelium poskytuje rúre Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS dlhotrvajúci lesk, ktorý rozžiari každú kuchyňu. Úprava iXelium zabraňuje poškriabaniu alebo zmene farby. 

Úsporná energetická trieda A+

Konvektomat do domácnosti Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS patrí do energetickej triedy A+, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Spotrebuje o 30 % menej elektrickej energie ako bežné spotrebiče v rovnakej energetickej triede bez toho, aby to ovplyvnilo jeho schopnosti a funkcie. 

Rúra elektrická Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS s objemom 73 litrov

Rúra elektrická Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS poskytuje dostatok priestoru na prípravu všetkých vašich obľúbených jedál. Objem 73 litrov s 5 rôznymi úrovňami je ideálny pre veľké domácnosti. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 650 W
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,4 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 4-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Povrch proti odtlačkom prstov, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 73 l

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  WHTR019
Produktové číslo:  859991569260
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02