Obnoviť stránku

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P

2,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
578,90 €

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM5 4S P

Vstavaná teplovzdušná rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P s objemom 73 l sa vďaka svojmu dizajnu a čiernemu nerezovému vyhotoveniu skvele hodí do každej kuchyne. Teplovzdušná rúra patrí do energetickej triedy A+ a zvláda veľa funkcií, ktoré vám uľahčia prácu v kuchyni. Rúra disponuje pyrolytickým čistením. Dobre poslúži tiež LCD textový displej, vďaka ktorému bude ovládanie rúry Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P hračkou. Ďalšou výhodou je napríklad špeciálna ochrana proti zachytávaniu odtlačkov prstov a SoftClosing pre pohodlné a tiché dovieranie dvierok.


Kľúčové vlastnosti teplovzdušnej rúry Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P

  • Vstavaná teplovzdušná rúra od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti Whirlpool
  • Rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P má objem 73 l
  • Asistenčný LCD textový displej
  • 6. zmysel - úspora až 30 % energie
  • Špeciálna ochrana proti odtlačkom prstov
  • Samočistiaci systém Pyrolýza
  • SoftClosing pre pohodlné a tiché dovieranie dvierok
  • Špeciálne funkcie Ready2Cook a Cook4 pre rýchle a účinné varenie

Hlavné technológie vstavanej rúry Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P


Technológia 6. zmysel

Zvoľte si technológiu, ktorá myslí za vás.

Asistenčnéýdisplej

Váš osobný asistent pri varení, ktorý sleduje vaše chute

Funkcia 6. zmysel LifeStyle Combinations

6. zmysel - kombinácia varenia.

Cook4

Príprava až troch pokrmov naraz.


Multiflow

Rovnomerné prepečenie pokrmov vďaka systému cirkulácie horúceho vzduchu s rovnomernou distribúciou horúceho vzduchu vo vnútri rúry na pečenie.

Ready2Cook

Rýchlejšie a lacnejšie pečenie!

Samočistiaci systém: Pyrolýza

Spaľovanie nečistôt pri vysokých teplotách.

SoftClosing+

Špeciálne závesy zaisťujú pomalé a tlmené dovieranie dvierok rúry.

Detská ochrana

Z najmenších kuchárov nemusíte mať strach

Povrchová úprava AFP (proti odtlačkom prstov)

Úprava chrániaca povrch pred odtlačkami prstov.

Energetická trieda: A+

Vďaka vyššej energetickej účinnosti sú náklady na elektrinu až o 20 % nižšie ako u spotrebiča v energetickej triede A.

Objem: 73 l

Priestor nevyhnutný pre tie najlepšie výsledky varenia.


Nadčasový dizajn z radu W Collection W7

W Collection W7 je rad, ktorý vám ponúka vysoký výkon a dokonalý dizajn, ktorý skvele doplní akýkoľvek interiér kuchyne. Teplovzdušnú rúru Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P možno veľmi ľahko zabudovať do vašej kuchyne tak, aby skvele zapadla.

Technológia 6. zmysel, ktorá myslí za vás

Aj varenie môže byť zábava. So vstavanou rúrou Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P to bude však úplná hračka. Rúra je totiž vybavená inovatívnym 6. zmyslom, ktorý dokáže úplné zázraky. Pomocou zabudovaných senzorov odhadne množstvo a určí teplotu aj čas pečenia tak, aby výsledok bol vždy dokonalý. Všetko môžete pohodlne sledovať na prehľadnom displeji.

Asistenčný displej pre jednoduché ovládanie

Aby ste mali používanie čo najjednoduchšie, je rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P vybavená asistenčným displejom s LCD textovým displejom, ktorý je plne v českom jazyku. Ovládanie rúry je tak intuitívne a zvládne ho naozaj každý. Na displeji nájdete symboly alebo odporúčania v textovej podobe, ktoré vám poskytnú jednoduché pokyny a kroky počas celého procesu varenia. Jednoducho si zvolíte požadovanú kategóriu produktu a rúra sa o všetko postará sama. Vyberie správny program tak, aby váš pokrm bol dokonale pripravený. Na výber máte približne 40 kuchárskych volieb po 6 automatických programoch. Rúra so 6. zmyselom vás povedie krôčik po krôčiku tak, aby ste dosiahli neodolateľné výsledky.

Inteligentné varenie s LifeStyle Combinations

Aj v receptoch by mal byť vždy poriadok. A presne s tým vám pomôže šikovná funkcia LifeStyle Combinations, ktorá triedi recepty podľa kategórií, vďaka čomu máte vždy úplný prehľad o všetkých receptoch. Navoliť si môžete kategórie napríklad pre vegetariánov, grilovanie či obľúbené múčniky. Rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P potom sama nastaví dané parametre, teplotu aj dobu prípravy tak, aby bol výsledok vášho pokrmu vždy dokonalý.

S funkciou Cook4 môžete pripraviť až 4 pokrmy naraz

Ak nestíhate a chceli by ste mať všetky pokrmy hotové zároveň, určite oceníte praktickú funkciu Cook4, ktorá vám umožní pripraviť až 4 pokrmy naraz bez toho, aby došlo k zmiešaniu chutí a vôní. Teplovzdušná rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P disponuje vysoko účinným vykurovacím telesom, ktorý po aktivácii funkcie Cook4 spolupracuje so systémom cirkulácie vzduchu. Tento systém rovnomerne ohrieva vnútorný priestor a zaisťuje konštantný obeh vzduchu. Výsledkom je perfektná kvalita a výrazná úspora času a energie.

Teplovzdušná rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P s Multiflow funkciou

Ideálne prepečenie vašich pokrmov dosiahnete pomocou teplovzdušnej funkcie Multiflow, ktorá pripraví vaše pokrmy rýchlo a zároveň rovnomerne. Ventilátor v spojení s kruhovým výhrevným telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore rúry Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P, vďaka čomu je zaistená rovnomerná tepelná úprava zo všetkých strán súčasne. To všetko v krátkom čase!

Úsporná funkcia Ready2Cook

Aby ste mali pečenie ešte o niečo komfortnejšie, je rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P vybavená unikátnou funkciou Ready2Cook. Táto funkcia umožňuje vložiť pokrm do rúry aj bez zdĺhavého predhrievania. Vďaka tomu získate hŕbu času na iné aktivity či nasledujúce prípravy.

Jednoduché čistenie vstavanej rúry pomocou samočistiaceho systému

Nielen jedlo, ale tiež vstavaná rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P potrebuje vašu starostlivosť. Po dopečení vašich chutných pokrmov je potrebné rúru vyčistiť. To nie je však nič zložité. Vďaka inovatívnej technológii samočistiaceho systému Pyrolýza je upratovanie úplná hračka. Jednoducho zapnite program pyrolytického čistenia a nechajte rúru poriadne zahriať.

SoftClosing+ pre tiché zatváranie dvierok

To nie je zďaleka všetko! Teplovzdušná vstavaná rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P je tiež vybavená systémom SoftClosing+, vďaka ktorému je zatvorenie dvierok tiché a veľmi pohodlné. Stačí len ľahko zatlačiť a dvierka sa sami pohodlne zatvoria.

Detská ochrana pre vaše malé ratolesti

Rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P myslí aj na vašich najmilších. Ochrana spočíva v podobe zablokovania ovládacieho panelaAby ste zabránili zmenám aktuálneho nastavenia rúry, stačí na niekoľko sekúnd pridržať príslušné tlačidlá.

Ochrana proti odtlačkom prstov

Odteraz už žiadne odtlačky prstov, ktoré ste museli vždy zdĺhavo leštiť. Rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P je vybavená špeciálnou povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov, takže povrch zostane stále krásne čistý bez odtlačkov.
 

Úsporná energetická trieda A+ vstavanej teplovzdušnej rúry

Vstavaná teplovzdušná rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P patrí do energetickej triedy A+, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Rúra spotrebuje o 30 % menej elektrickej energie než bežné spotrebiče v rovnakej energetickej triede bez toho, aby to malo vplyv na jej schopnosti a funkcie.

Vstavaná rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM5 4S P s objemom 73 litrov

Vstavaná rúra Whirlpool COLLECTION W7 OM5 4S P vám poskytne dostatočný priestor na prípravu všetkých vašich obľúbených pokrmov. Objem 73 litrov s 5 rôznymi úrovňami je ideálny pre veľké domácnosti.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Funkcia rýchleho predhriatia, Gril, Okrúhle výhrevné teleso, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Stupeň na pizzu, Ventilátor, Statické pečenie
Príkon 3 650 W
Vysúvanie plechu Závesné rošty
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,4 cm

Vybavenie rúry

Výbava 4-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Termostat, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie, Mechanické ovládanie, 6. zmysel
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky
Počet plechov v balení 2
Počet roštov v balení 2

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 73 l

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  WHTR014
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  859991537000
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06