Obnoviť stránku

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 C

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 C

Vstavaná teplovzdušná rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C vás na prvý pohľad zaujme svojím moderným vzhľadom z dizajnového radu W Collection v atraktívnom nerezovom vyhotovení. Spotrebič patrí do energetickej triedy A+ a má vnútorný objem 73 litrov. Oceníte senzorovú technológiu vstavanej rúry v podobe  6. zmyslu Pečenie, elektronický dotykový displej alebo jednoduché katalytické čistenie. Rovnomernú distribúciu vzduchu v celom interiéri rúry zabezpečuje kruhové výhrevné teleso s ventilátorom, s ktorým môžete pohodlne variť sladké a slané jedlá až na štyroch úrovniach súčasne bez toho, aby sa ich chute zmiešali. Pri pečení s rúrou WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 C ušetríte nielen energiu, ale aj čas.


Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C

  • Vstavaná parná rúra Whirlpool W Collection z atraktívnej nehrdzavejúcej ocele
  • Spotrebič energetickej triedy A+
  • Vnútorný priestor rúry s objemom 73 l na prípravu veľkého množstva jedla
  • AssistedDisplay na pohodlné a rýchle dotykové ovládanie WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 C
  • Vstavaná rúra s kruhovým výhrevným telesom a ventilátorom, ktorá umožňuje pečenie na štyroch úrovniach súčasne
  • Praktická rúra s klasickými a automatickými programami na pečenie
  • Senzorová technológia rúry 6. zmysel Pečenie
  • Elektronická regulácia teploty a času varenia 
  • Časovač na nastavenie presného času varenia
  • Vstavané dvierka rúry s 3 tmavosivými sklami a chladením 
  • Technológia Soft Closing na tiché zatváranie dverí 
  • Detský zámok pre väčšiu bezpečnosť domácnosti
  • Katalytické čistenie rúry WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 C na zabezpečenie jednoduchej údržby
  • Vnútro rúry vybavené odolným smaltom 

Hlavné technológie spotrebiča Whirlpool W7 OM4 4S1 C

Nadčasový dizajn zo série W7 Collection

W Collection séria vám ponúka vysoký výkon a dokonalý dizajn, ktorý perfektne doplní každý interiér kuchyne. Parnú rúru Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C môžete ľahko integrovať do svojej kuchyne, aby do nej dokonale zapadla. 

Technológia 6. zmysel, ktorá myslí za vás

Aj varenie môže byť zábava. Ale s domácim konvektomatom Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C je to hračka. Parná rúra je vybavená inovatívnym 6. zmyslom, ktorý dokáže zázraky. Vďaka zabudovaným snímačom odhaduje množstvo a určuje teplotu a čas pečenia, takže výsledok je vždy dokonalý. Všetko môžete pohodlne sledovať na prehľadnom displeji. 

Rúra elektrická Whirlpool W7 OM4 4S1 C s AssistedDisplay

Rúra elektrická Whirlpool W7 OM4 4S1 C je vybavená LCD displejom. Na displeji sa môžu zobrazovať sekvencie obrázkov, jednoduché vety a zrozumiteľné pokyny, ktoré oceníte počas varenia. Môžete si tiež vybrať z približne 40 kuchárskych možností varenia v rámci šiestich automatických programov. 

Inteligentné varenie s LifeStyle Combinations

Aj v receptoch by mal byť vždy poriadok. A presne to vám pomôže urobiť šikovná funkcia LifeStyle Combinations, ktorá triedi recepty podľa kategórií, aby ste mali vždy úplný prehľad o všetkých svojich receptoch. Môžete si vybrať kategórie pre vegetariánov, grilovanie alebo obľúbené dezerty. Elektrická rúra na pečenie Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C potom sama nastaví parametre, teplotu a čas pečenia tak, aby bol výsledok vášho jedla vždy dokonalý. 

Rúra Whirlpool W7 OM4 4S1 C so systémom Cook4 môže pripravovať až 4 jedlá naraz

Ak sa ponáhľate a chcete mať všetky pokrmy pripravené zároveň, oceníte praktickú funkciu Cook4, ktorá umožňuje pripraviť až 4 pokrmy naraz bez miešania chutí a vôní. Zabudovaná rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C má vysoko účinné vykurovacie teleso, ktoré pri aktivovanej funkcii Cook4 pracuje v spojení so systémom cirkulácie vzduchu. Tento systém rovnomerne vyhrieva vnútorný priestor a zabezpečuje stálu cirkuláciu vzduchu. Výsledkom je dokonalá kvalita a výrazná úspora času a energie.

Zabudovaná rúra Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C s funkciou Multiflow 

Na dokonalé prepečenie pokrmov použite funkciu horúceho vzduchu Multiflow, aby ste jedlo pripravili rýchlo a rovnomerne. Ventilátor v spojení s kruhovým výhrevným telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore zabudovanej rúry Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C, čím zabezpečuje rovnomerné tepelné spracovanie zo všetkých strán súčasne. To všetko v krátkom čase! 

Úsporná funkcia Ready2Cook

Aby bolo pečenie ešte pohodlnejšie, rúra vstavaná Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C je vybavená jedinečnou funkciou Ready2Cook. Táto funkcia umožňuje vložiť jedlo do rúry bez zdĺhavého predhrievania. 

Jednoduché čistenie kuchynskej rúry Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C katalytickým čistením

Vnútro teplovzdušnej rúry je vyrobené z odolného smaltu, ktorý zabraňuje nadmernému usadzovaniu nežiaducich nečistôt na jej povrchu. Vnútorný priestor spotrebiča sa spoľahlivo čistí účinným katalytickým čistiacim procesom, ktorý nevyžaduje použitie agresívnych čistiacich prostriedkov. Vnútorný priestor kuchynskej rúry Whirlpool W7 OM4 4S1 C stačí utrieť vlhkou handričkou. 

Bezpečná manipulácia s koľajnicami

Bezpečnosť pri varení je veľmi dôležitá. A práve preto je rúra na pečenie vstavaná Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C vybavená teleskopickými výsuvmi, ktoré zaručujú ľahké a pohodlné usadenie plechov, takže ich môžete bezpečne vysunúť bez rizika vypadnutia alebo popálenia.

SoftClosing+ na tiché zatváranie dvierok

Domáci konvektomat Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C je tiež vybavený systémom SoftClosing+, vďaka ktorému je zatváranie dvierok tiché a veľmi pohodlné. Stačí ľahko zatlačiť a dvere sa pohodlne zatvoria samé. 

Detská ochrana pre vaše ratolesti

Elektrická rúra vstavaná Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C myslí na vašich blízkych. Ochrana spočíva v zablokovaní ovládacieho panela. Ak chcete zabrániť zmenám aktuálnych nastavení rúry, jednoducho podržte príslušné tlačidlá niekoľko sekúnd stlačené. 

Povrchová úprava rúry vstavanej Whirlpool W7 OM4 4S1 C proti odtlačkom prstov

Revolučná povrchová úprava proti odtlačkom prstov rúry vstavanej Whirlpool W7 OM4 4S1 C vám poskytne dlhotrvajúci lesk, ktorý rozžiari každú kuchyňu. Úprava zabraňuje poškriabaniu alebo zmene farby a stále bude čistá bez odtlačkov prstov. 

Úsporná energetická trieda A+ 

Konvektomat do domácnosti Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C patrí do energetickej triedy A+, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Spotrebuje o 30 % menej elektrickej energie ako bežné spotrebiče v rovnakej energetickej triede bez toho, aby to ovplyvnilo jeho schopnosti a funkcie. 

 

Rúra elektrická Whirlpool W7 OM4 4S1 C s objemom 73 litrov

Rúra elektrická Whirlpool W COLLECTION W7 OM4 4S1 C poskytuje dostatok priestoru na prípravu všetkých vašich obľúbených jedál. Objem 73 litrov s 5 rôznymi úrovňami je ideálny pre veľké domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Funkcia rýchleho predhriatia, Gril, Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev
Príkon 3 650 W
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,4 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 73 l
Kód:  WHTR026
Produktové číslo:  859991564970
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18