Obnoviť stránku

WHIRLPOOL W COLLECTION W11I MW161

2,3 3 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
941,90 €

WHIRLPOOL W COLLECTION W11I MW161

Mikrovlnná rúra by nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Spoločnosť Whirlpool ponúka vstavanú mikrovlnnú rúru W11I MW161 z radu W COLLECTION, ktorá vám v kuchyni ušetrí miesto a vkusný moderný dizajn doplní váš interiér. Do mikrovlnnej rúry Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 sa zmestí veľké množstvo potravín vďaka veľkorysému objemu 40 l, teda sa v nej dá ohriať aj viac potravín naraz. Intuitívne dotykové ovládanie vám bude asistovať s výberom najvhodnejšieho automatického programu pre váš pokrm. Pre tento multifunkčný model nájdete mnoho využitia, pretože si poradí s grilovaním aj prípravou jedál v pare. Detská poistka zabraňuje malým deťom používať mikrovlnnú rúru Whirlpool W COLLECTION W11I MW161.


Kľúčové vlastnosti vstavanej mikrovlnnej rúry Whirlpool W COLLECTION W11I MW161

  • Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 v modernom dizajne
  • Kryt taniera na plné zakrytie, rýchlejšiu prípravu a lepšiu chuť
  • 7 úrovní výkonu na jednoduchšie varenie
  • 3D technológia na dokonale rovnomerné ohrievanie jedla
  • Aplikácia 6th Sense Live
  • Rýchlejšie príprava v pare
  • Dotykové ovládanie pomocou funkcie 6th Sense Live
  • Funkcia Crisp Fry na zdravú prípravu vyprážaných jedál
  • Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 zaistí chrumkavý efekt
  • Detský zámok na plné uzamknutie a absolútnu bezpečnosť

Hlavné technológie mikrovlnnej rúry Whirlpool W COLLECTION W11I MW161


Nadčasový dizajn z radu W Collection W11

W Collection je séria, ktorá vám ponúka vysoký výkon a dokonalý minimalistický dizajn skvele dopĺňajúci akýkoľvek interiér kuchyne. Rúru Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 možno veľmi ľahko zabudovať do vašej kuchyne tak, aby skvele zapadla.

Inovatívna technológia 6. ZMYSEL myslí za vás

Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 je vybavená inovatívnou technológiou 6. ZMYSEL, ktorá vám pomôže vytvoriť dokonalé pokrmy pre vás a celú vašu rodinu. Technológia automaticky zvolí a prispôsobí výkon aj čas tak, aby bol výsledok perfektný. Vďaka 6. ZMYSLU nebudete musieť tráviť príliš veľa času v kuchyni a môžete si užívať čas s rodinou a priateľmi.

Dotykové ovládanie pomocou funkcie 6th Sense Live

Ovládanie rúry Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 je vďaka aplikácii 6 SenseLive úplná hračka. Aplikácia vám umožňuje okrem iného aj ovládanie rúry na diaľku, kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Nastaviť si môžete zapnutie rúry, prednastaviť optimálne parametre pečenia či zvoliť požadovaný program. V aplikácii si možno tiež písať vlastné nákupné zoznamy alebo ukladať obľúbené a nové recepty.

MySmart Display mikrovlnnej rúry Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 sa stane vaším nepostrádateľným parťákom

Rúra Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 je vybavená dotykovou obrazovkou s veľkosťou 11 cm, ktorá ponúka rozlíšenie 852 × 480 pixelov. Prepojenie cez internet je tak zárukou úplného komfortu a bezkonkurenčnej kvality. Pustiť si môžete vašu obľúbenú hudbu vo formáte MP3, ktorá vám navodí skvelú atmosféru počas varenia. Displej dokáže zobrazovať postupnosti obrázkov, jednoduché vety a zrozumiteľné pokyny, ktoré určite oceníte pri vašom varení. Navoliť si môžete tiež jeden približne zo 100 receptov, ktoré vás budú viesť krok za krokom. Varenie je pomocou 6. zmyslu posunuté na úplne inú úroveň.

Inteligentné varenie s LifeStyle Combinations

Aj v receptoch by mal byť vždy poriadok. A presne s tým vám pomôže inteligentná funkcia LifeStyle Combinations, ktorá triedi recepty podľa kategórií, vďaka čomu máte vždy úplný prehľad o všetkých receptoch. Navoliť si môžete kategóriu napríklad pre vegetariánov, grilovanie či obľúbené múčniky. Mikrovlnná rúra s grilom Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 potom sama nastaví dané parametre, teplotu a dobu prípravy tak, aby bol výsledok vášho pokrmu vždy dokonalý.

Funkcia Crisp Fry na zdravú prípravu vyprážaných jedál

Krásne chrumkavé kuriatko či mäso? Už vás to nalákalo? Všetko si pohodlne pripravíte v mikrovlnke vstavanej Whirlpool W COLLECTION W11I MW161, ktorá vám pomôže vytvoriť skvelé pokrmy aj bez použitia oleja. Ak hľadáte zdravú alternatívu prípravy vašich pokrmov, mikrovlnka vstavaná je stvorená presne pre vás. Funkcia Crisp Fry upravuje prúdenie vzduchu vďaka špeciálnemu algoritmu – využiť môžete tiež jeden z 18 automatických programov, vďaka ktorým pripravíte pokrmy z mäsa, rýb, zeleniny či zmrazeného jedla.

Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 zaistí perfektnú chrumkavosť

Krásne chrumkavé pokrmy si pohodlne pripravíte v mikrovlnnej rúre Whirlpool W COLLECTION W11I MW161, ktorá vám zaistí rovnaký výsledok ako bežná rúra. Funkcia Crisp kombinuje 3D technológiu, unikátny Crisp tanier, gril a otočný systém. Chrumkavý výsledok tak dosiahnete rýchlejšie.

Mikrovlnka Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 umožní rýchlu prípravu zdravých pokrmov v pare

Mikrovlnka Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 vám okrem iného ponúka možnosť rýchlej prípravy zdravých pokrmov v pare. Funkcia Steam & Boil vám s celou prípravou ľahko pomôže. Súčasťou balenia je aj špeciálne príslušenstvo, ktoré sa postará o ešte lepšiu chuť a zachovanie nutričných hodnôt jedla. Prirodzená sila pary a vami zvolený program dokážu vytvoriť neodolateľný pokrm. Senzor vlhkosti vnútri mikrovlnky Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 stráži hladinu vody v špeciálnej nádobe a intuitívne upraví čas potrebný na prípravu pokrmu, vďaka čomu bude varenie zábava.

Grilujte v zabudovanej mikrovlnnej rúre Whirlpool W COLLECTION W11I MW161

Grilované pochúťky môžete mať v každom ročnom období. V zabudovanej mikrovlnnej rúre Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 ľahko zapečiete toasty so syrom, pripravíte krásne chrumkavý sendvič či všetkými milovanú grilovanú klobásku. A čo potom poriadne grilovaná zelenina k šťavnatému steaku? To všetko za pár minút!

3D technológia na dokonale rovnomerné ohrievanie jedla

Unikátny systém distribúcie mikrovĺn umožňuje dosiahnuť dokonalú rovnomernosť varenia, ohrievania a rozmrazovania a tiež skrátenie doby varenia v mikrovlnnej rúre Whirlpool W COLLECTION W11I MW161.

Mikrovlnná rúra vstavaná Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 s Multiflow funkciou 

Ideálne prepečenie vašich pokrmov dosiahnete pomocou teplovzdušnej funkcie Multiflow, ktorá pripraví vaše pokrmy rýchlo a zároveň rovnomerne. Ventilátor v spojení s kruhovým výhrevným telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore mikrovlnnej rúry vstavanej Whirlpool W COLLECTION W11I MW161, vďaka čomu je zabezpečené rovnomerné prepečenie zo všetkých strán.

5 spôsobov varenia s multifunkčnou mikrovlnnou rúrou Whirlpool W COLLECTION W11I MW161

Technológia 6. ZMYSEL mikrovlnnej rúry Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 vám pomôže s prípravou aj tých najťažších pokrmov. Technológia využíva inteligentné senzory, ktoré dokážu intuitívne vybrať približne zo 140 kulinárskych variácií ten najvhodnejší automatický program. Postačí navoliť kategóriu pokrmu a hmotnosť ingrediencií a multifunkčná mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 sa o všetko postará. Nastaví optimálnu funkciu, čas a výkon. Zároveň vyberie jeden z 5 spôsobov varenia tak, aby ste dosiahli neodolateľný pokrm a chuť. Inteligentná technológia vás povedie krok za krokom tak, že sa z vás za chvíľu stanú profesionáli v kuchyni.

Špeciálna povrchová úprava rúry vstavanej mikrovlnky Whirlpool W COLLECTION W11I MW161

Revolučná povrchová úprava vám zaistí dlhodobejší lesk vstavanej mikrovlnky Whirlpool W COLLECTION W11I MW161, ktorá rozžiari každú kuchyňu. Úprava proti zachytávaniu odtlačkov prstov takisto efektívnejšie zabraňuje vzniku škrabancov alebo zmene farby. 

Detský zámok sa postará o plné uzamknutie a absolútnu bezpečnosť

Funkcia detskej poistky zabraňuje deťom zapnúť mikrovlnnú rúru Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 alebo meniť nastavené parametre. WHIRLPOOL zaručuje bezpečnosť pre deti a pokoj pre rodičov. Stačí na niekoľko sekúnd stlačiť určené tlačidlá a rúra Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 uzamkne možnosť zmeniť systémové nastavenia. Všetko môžete tiež sledovať v aplikácii.

Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 sa pýši jednotným vzhľadom série W Collection

Doprajte svojej kuchyni len to najlepšie! Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W11I MW161 skvele ladí s rúrou a varnou doskou zo série W Collection. Sami si tak môžete vytvoriť dokonale vyzerajúcu a fungujúcu kuchyňu, ktorú vám bude každý závidieť.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Vstavaná
Farba Čierna
Otváranie dvierok Výklopné dole

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 45,5 cm
Vonkajšia šírka 59,5 cm
Vonkajšia hĺbka 56 cm
Vnútorná výška 21 cm
Vnútorná šírka 45 cm
Vnútorná hĺbka 42 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Elektronické, Dotykový displej
Vlastnosti a funkcie Horúci vzduch, Rozmrazovanie, Gril, Zapekanie Crisp, Varenie v pare, Časovač, Detská poistka, Automatické programy, Automatický čistiaci cyklus, Rýchle rozmrazovanie

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 2 800 W
Výkon grilu 1 600 W

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Crisp držiak, Crisp tanier, Grilovacia mriežka, Otočný tanier, Parná nádobka, Plech
Kód:  WHMW026
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  859991539470
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16