Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WHIRLPOOL W COLLECTION W11I ME150

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL W COLLECTION W11I ME150

Vstavaná mikrovlnná rúra Whirlpool W Collection W11I ME150 vás na prvý pohľad uchváti svojím moderným vzhľadom z dizajnového radu W Collection v atraktívnom čiernom farebnom vyhotovení. Spotrebič disponuje vnútorným priestorom s objemom 40 l. Na vstavanej rúre oceníte senzorovú technológiu rúr v podobe 6. zmyslu Pečenie, elektronický dotykový displej a možnosť ovládania cez WiFi. Rovnomernú distribúciu vzduchu po celom vnútornom priestore rúry zaisťuje kruhové výhrevné teleso. Mikrovlnnú rúru využijete nielen pri klasickom ohreve jedál, ale aj na grilovanie či kysnutie cesta. Svojimi funkciami a vlastnosťami uspokojí tento spotrebič aj toho najnáročnejšieho používateľa.


Kľúčové vlastnosti vstavanej mikrovlnnej rúry Whirlpool W COLLECTION W11I ME150

  • Vstavaná mikrovlnná rúra Whirlpool dizajnového radu W Collection v atraktívnej čiernej farbe
  • Vnútorný priestor rúry s objemom 40 l
  • MySmartDisplay na pohodlné a rýchle dotykové ovládanie spotrebiča
  • Vstavaná rúra s kruhovým vykurovacím telesom a 7 úrovňami výkonu
  • Praktická mikrovlnná rúra určená na klasický ohrev pokrmov aj ich grilovanie
  • Senzorová technológia rúry 6. zmysel Pečenie
  • Možnosť WiFi ovládania spotrebiča Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 pre maximálne pohodlie
  • Rúra so 4,5-palcovým farebným displejom v slovenskom jazyku
  • Auto recepty a mäsová sonda na dokonalú prípravu pokrmov
  • Funkcia Jet Start umožňujúca aktiváciu rúry na plný výkon v rekordnom čase 30 sekúnd
  • Vnútorný priestor vybavený odolným smaltom
  • Detská poistka pre maximálnu bezpečnosť domácnosti
  • Chladné dvierka rúry Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 s dvojitým sklom a bezpečnostnou mriežkou

Hlavné technológie mikrovlnnej rúry Whirlpool W COLLECTION W11I ME150


Nadčasový dizajn z radu W Collection

W Collection je rad, ktorý vám ponúka vysoký výkon a dokonalý minimalistický dizajn skvele dopĺňajúci akýkoľvek interiér kuchyne. Mikrovlnku Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 možno veľmi ľahko zabudovať do vašej kuchyne tak, aby skvele zapadla.

Inovatívna technológia 6. ZMYSEL myslí za vás

Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 je vybavená inovatívnou technológiou 6. ZMYSEL, ktorá vám pomôže vytvoriť dokonalé pokrmy pre vás a celú vašu rodinu. Technológia automaticky zvolí a prispôsobí výkon aj čas tak, aby bol výsledok perfektný.

Dotykové ovládanie zabudovanej mikrovlnky pomocou funkcie 6th Sense Live

Ovládanie zabudovanej mikrovlnky Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 je vďaka aplikácii 6 SenseLive úplná hračka. Aplikácia vám umožňuje okrem iného aj ovládanie rúry na diaľku, kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Nastaviť si môžete zapnutie rúry, prednastaviť optimálne parametre pečenia či zvoliť požadovaný program. V aplikácii si môžete tiež písať vlastné nákupné zoznamy alebo ukladať obľúbené a nové recepty.

MySmart Display sa stane vaším nepostrádateľným parťákom

Vstavaná mikrovlnka Whirlpool W COLLECTION W11 ME150 je vybavená dotykovou obrazovkou vo veľkosti 11 cm, ktorá ponúka rozlíšenie 852 × 480 pixelov. Prepojenie cez internet je tak zárukou úplného komfortu a bezkonkurenčnej kvality. Pustiť si môžete aj svoju obľúbenú hudbu vo formáte MP3, ktorá vám navodí skvelú atmosféru. Displej rúry Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 dokáže tiež zobrazovať postupnosti obrázkov, jednoduché vety a zrozumiteľné pokyny, ktoré určite oceníte pri svojom varení. Navoliť si môžete aj jeden z približne 100 receptov, ktoré vás budú viesť krok po kroku.

Super varenie s LifeStyle Combinations

Aj v receptoch by mal byť vždy poriadok. A presne s tým vám pomôže inteligentná funkcia LifeStyle Combinations, ktorá triedi recepty podľa kategórií, vďaka čomu máte vždy úplný prehľad o všetkých receptoch. Navoliť si môžete kategórie napríklad pre vegetariánov, grilovanie či obľúbené múčniky. Vstavaná mikrovlnka Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 potom sama nastaví dané parametre, teplotu aj dobu prípravy tak, aby bol výsledok vášho pokrmu vždy dokonalý.

Grilujte v mikrovlnnej rúre Whirlpool W COLLECTION W11I ME150

Grilované pochúťky môžete mať v každom ročnom období. Mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 ľahko zapečie toasty so syrom, pripraví krásne chrumkavý sendvič či všetkými milovanú grilovanú klobásku. A čo tak poriadne grilovaná zelenina k šťavnatému steaku? To všetko za pár minút!

3D technológia na dokonale rovnomerné ohrievanie jedla

Unikátny systém distribúcie mikrovĺn umožňuje dosiahnuť dokonalú rovnomernosť varenia, ohrievania a rozmrazovania a tiež skrátenie doby varenia v mikrovlnnej rúre Whirlpool W COLLECTION W11I ME150.

Zabudovaná mikrovlnka Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 s Multiflow funkciou 

Ideálne prepečenie vašich pokrmov dosiahnete pomocou teplovzdušnej funkcie Multiflow, ktorá pripraví pokrmy rýchlo a zároveň rovnomerne. Ventilátor v spojení s kruhovým vykurovacím telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore mikrovlnky Whirlpool W COLLECTION W11I ME150, vďaka čomu je zaistená rovnomerná tepelná úprava zo všetkých strán súčasne. To všetko v krátkom čase!

Mikrovlnná rúra vstavaná Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 ponúka 5 spôsobov varenia

Technológia 6. ZMYSLU mikrovlnnej rúry Whirlpool W COLLECTION W11I ME150  vám pomôže s prípravou aj tých najťažších pokrmov. Technológia využíva inteligentné senzory, ktoré dokážu intuitívne vybrať približne zo 140 kulinárskych variácií ten najvhodnejší automatický program. Postačí navoliť kategóriu pokrmu a hmotnosť ingrediencií a mikrovlnná rúra vstavaná Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 sa o všetko postará. Nastaví optimálnu funkciu, čas aj výkon. Zároveň vyberie jeden z 5 spôsobov varenia tak, aby ste dosiahli neodolateľné jedlo a chuť.

Špeciálna povrchová úprava mikrovlnky vstavanej Whirlpool W COLLECTION W11I ME150

Revolučná povrchová úprava vám zaistí dlhodobejší lesk mikrovlnky vstavanej Whirlpool W COLLECTION W11I ME150, ktorá rozžiari každú kuchyňu. Úprava proti odtlačkom prstov zabraňuje vzniku škrabancov alebo zmene farby. 

Detský zámok sa postará o plné uzamknutie a absolútnu bezpečnosť

Funkcia detskej poistky zabraňuje deťom zapnúť mikrovlnnú rúru Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 alebo meniť nastavené parametre. WHIRLPOOL zaručuje bezpečnosť pre deti a pokoj pre rodičov. Stačí na niekoľko sekúnd stlačiť určené tlačidlá a vstavaná mikrovlnná rúra Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 uzamkne možnosť zmeniť systémové nastavenia. Všetko môžete tiež sledovať v aplikácii.

Jednotný vzhľad radu W Collection

Doprajte svojej kuchyni len to najlepšie! Mikrovlnná rúra vstavaná Whirlpool W COLLECTION W11I ME150 skvele ladí s rúrou a varnou doskou z radu W Collection. Sami si tak môžete vytvoriť dokonale vyzerajúcu a fungujúcu kuchyňu, ktorú vám bude každý závidieť.

Predĺžená záruka na motor – 10 rokov

Zakúpte si spotrebič Whirlpool a zaregistrujte ho TU. Po vyplnení registračného formulára vám bude na e-mailovú adresu zaslaný e-mail o registrácii výrobku s 10-ročnou predĺženou zárukou, ktorý si starostlivo uchovajte pre budúcu reklamáciu.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Mikrovlnný ohrev, Pravý horúci vzduch, Ventilátor
Príkon 2 800 W
Vysúvanie plechu Závesné rošty

Rozmery rúry

Výška 45,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 2-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Studené dvere rúry
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Objem rúry

Objem 40 l
Kód:  WHTR032
Produktové číslo:  859991539850
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07