Obnoviť stránku

Whirlpool TDLR 65220

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Whirlpool TDLR 65220

Hľadáte výkonný, moderný a spoľahlivý spotrebič, ktorý by vám ušetril čas, prácu a financie? Vrchom plnená práčka od známeho výrobcu domácich spotrebičov Whirlpool tieto atribúty spĺňa a navyše vyniká elegantným a sofistikovaným dizajnom v bielej farbe. Spadá do energetickej triedy A+++, vďaka čomu je ekonomicky aj ekologicky šetrným riešením do každej domácnosti. Garantuje až o 20 % nižšiu spotrebu oproti spotrebičom najvyššej energetickej triedy.

Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentný 6. zmysel Colours zaistí najlepšie možné výsledky
  • Jednoduché a veľmi tiché otváranie bubna Soft Opening
  • Funkcia odloženého štartu umožní prací cyklus naplánovať dopredu
  • Kontrola proti pretečeniu mechanicky uzavrie prívod vody v prípade nutnosti
  • Komfortné ovládanie a prehľadný LED displej

Inteligentné funkcie a dômyselné programy

Vďaka veľkému plniacemu otvoru môžete na jedno pranie vyprať 6,5 kilogramov bielizne. Nastaviť je možné až 1200 odstredivých otáčok za minútu. Jedinečný spotrebič vás poteší aj jednoduchým ovládaním pomocou prehľadného panela a klasického otočeného voliča. Na veľkom prednom LED displeji ľahko skontrolujete všetky navolené funkcie a režimy aj zostávajúci čas do konca pracieho cyklu. Vybrať si môžete až zo 14 dômyselne navrhnutých programov. Medzi najzaujímavejšie patrí napríklad rýchly program 30 °C/30 min, špeciálny program na šetrné pranie farebnej bielizne, syntetiky, eco bavlny, formálneho oblečenia aj džínsového materiálu. Na veľmi zašpinenú bielizeň využijete funkciu predpierky a sviežosť práve vypraného oblečenia udržíte vďaka praktickému režimu FreshCare.

Dosiahnite vždy najlepšie výsledky

Jednou z hlavných predností tohto spotrebiča je inteligentná technológia 6. zmyslu Colours, ktorá zaistí vždy tie najlepšie výsledky. Vďaka automatickému nastaveniu všetkých parametrov bude vaša bielizeň dlhšie vyzerať ako nová. Inteligentný spotrebič rovnako disponuje inovatívnou technológiou riadenej optimalizácie vody, pomocou ktorej práčka spotrebuje určité množstvo vody v závislosti od vybraného programu a nasiakavosti bielizne.

Špičkové technológie

Vďaka praktickej funkcii odloženého štartu si môžete komfortne a dopredu naplánovať začiatok aj ukončenie pracieho cyklu. Práčka je ďalej vybavená systémom vyrovnávania nestability na extra tiché a stabilné odstreďovanie. Jednoduché a veľmi tiché otváranie bubna vám umožní špeciálne otváranie Soft Opening. Bezpečnosť zaistí integrovaná poistka proti pretečeniu, vďaka ktorej dôjde pri náhlom úniku vody k mechanickému uzavretiu prívodu.

Doplňujúce vlastnosti:
Programy:
Zmes/Denné 40 °CBavlnaSyntetikaJemná bielizeňVlnaProgram na farebnú bielizeňEco bavlnaAquaEcoRýchly 30 °C/30 minJeansŠportFormálne oblečenieNočný programColours 15

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 62 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 40 cm
Výška 90 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP2006a
Produktové číslo:  TDLR65220
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17