Obnoviť stránku

WHIRLPOOL SW6 AM2Q W

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL SW6 AM2Q W


KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA
Whirlpool SW6 AM2Q W

Monoklimatická chladnička Whirlpool SW6 AM2Q W je spotrebič z kategórie voľne stojacich. Vďaka jej kompaktným rozmerom ju ľahko umiestnite aj do menšieho priestoru. Chladnička Whirlpool je veľmi elegantná a vyniká inteligentnou technológiou 6. zmysel Fresh Control. Chladnička je zaradená v energetickej triede A++, takže šetrí energiu. Veľkou výhodou je možnosť nastavenia otvárania dverí podľa svojej potreby.


KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Čím na vás zapôsobí nová chladnička?

  • Energeticky úsporná trieda A++
  • Dostatok poličiek na uloženie potravín
  • 6. zmysel Fresh Control
  • Nízka hlučnosť chladiacej aj mraziacej časti
  • MultiFlow distribučný systém chladenia

TECHNOLÓGIA 6. ZMYSEL
Udržuje čerstvé potraviny

Nová technológia s názvom 6. zmysel má za úlohu neustále monitorovať teplotu v chladničke. Ako náhle nameria akúkoľvek zmenu, okamžite vyšle signál do riadiaceho systému a aktivuje režim rýchleho chladenia. Vďaka tomu sa oveľa rýchlejšie obnoví optimálna teplota a všetky potraviny vydržia až 4 × dlhšie čerstvé.

SYMETRICKÉ PRIEHRADKY
Otváranie na obe strany

Vo dvierkach sú umiestnené priehradky na nápoje, ktoré môžete upravovať podľa potreby. Vďaka ich symetrii možno upraviť otvárania dverí z pravého na ľavé a naopak.

AUTOMATICKÉ ODMRAZOVANIE
Automatické rozmrazovanie

Chladnička Whirlpool dokáže sama redukovať námrazu a v prípade zamrznutia sa sama automaticky začne odmrazovať. Pre rozpustený ľad je v chladničke pripravený žľab, cez ktorý voda steká ku kompresoru, odkiaľ sa následne zase vyparí. 

ENERGETICKÁ TRIEDA A++
Šetrí vaše peniaze a čas

Chladničky disponujúce energetickou triedou A++ sú vhodné pre tých, ktorí chcú ušetriť aspoň nejaké percento voľného času a peňazí. S touto technológiou totiž chladničky spotrebujú menšie množstvo energie a ušetria tak váš čas, ktorý by ste inak museli pracovať.

SLOBODA PRISPÔSOBENIA
Vyhovie každému používateľovi

Je leto a vy potrebujete viac priestoru na chladené nápoje? Alebo potrebujete uchovať pečenú večeru v priebehu Vianoc? Potom určite využijete nastaviteľné police s posuvným regálom. Interiér chladničky Whirlpool skrátka prispôsobíte sami sebe.

SUPER ZMRAZENIE
Dlhšie čerstvé potraviny

S funkciou Super Cool sa automaticky zvýši teplota v chladničke, aby novo pridané potraviny zmrazila a udržala čerstvé dlhšiu dobu.


VIAC FUNKCIÍ A MIESTA NA POTRAVINY
Chladnička má pre vás pripravených niekoľko užitočných funkcií

O tú najlepšiu kondíciu potravín sa stará funkcia 6. zmysel. Dokáže odhaliť všetky teplotné výkyvy a veľmi rýchlo obnoviť optimálnu teplotu. Čerstvosť a trvanlivosť potravín je tak zachovaná veľmi dlho a ich životnosť je predĺžená až o 25 % oproti chladničkám bez tejto technológie. Chladnička Whirlpool disponuje dostatočným priestorom na usporiadanie vašich potravín. Svoj nákup ľahko usporiadate do šiestich políc. Nechýba zásuvka na ovocie a zeleninu. Samozrejmosťou sú aj priehradky vo dverách a poistka fliaš. Chladnička je vybavená technológiou MultiFlow, vďaka ktorej sú všetky potraviny chladené rovnomerne vo všetkých častiach chladničky. Už sa nestane, že by sa potraviny kazili v niektorým miestach viac ako inde.



Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Monoklimatická
Umiestnenie mrazničky v chladničke Bez mrazničky
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Ventilácia
Chladenie a mrazenie chladničky Super chladenie
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Elektronické
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Celkový úžitkový objem chladničky 318 l

Farba chladničky

Farba chladničky Biela

Rozmery chladničky

Výška chladničky 167 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 58 kg

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky R600a
Kód:  WHCHL001
Produktové číslo:  SW6AM2QW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08