Obnoviť stránku

WHIRLPOOL ST U 92X EU

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL ST U 92X EU

Už vás unavuje neustále rozkladanie sušiaka, vešanie bielizne a jej následné skladanie? Preto je pre vás tým správnym pomocníkom do domácnosti kondenzačná sušička WHIRLPOOL ST U 92X EU s tepelným čerpadlom. Sušička disponuje obrovským bubnom s objemom 120 litrov a kapacitou 9 kilogramov, vďaka ktorému môžete usušiť viac bielizne naraz alebo objemné kusy. Sušička je poháňaná motorom BPM Senselnverter, ktorý je veľmi tichý, úsporný a navyše sa na neho vzťahuje 10-ročná záruka. Filter sušičky WHIRLPOOL ST U 92X EU vyčistíte veľmi jednoducho, bez zásahu odborníka.

Kľúčové vlastnosti sušičky WHIRLPOOL ST U 92X EU

  • Sušička WHIRLPOOL ST U 92X EU pojme až 9 kilogramov bielizne
  • Je poháňaná tichým motorom BPM Senselnverter
  • Sušička WHIRLPOOL FT ST U 92X EU ponúka 18 sušiacich programov
  • Funkcia FreshCare+ zabráni nežiadúcej tvorbe baktérií
  • Možnosť zvolenia rýchleho sušenia
  • Technológia 6. zmysel ušetrí vaše peniaze
  • Sušička má prehľadný displej, ktorý ukáže zvolený program a čas

Programy sušičky WHIRLPOOL ST U 92X EU

Sušička WHIRLPOOL ST U 92X EU ponúka výber z 15 sušiacich programov. Medzi klasické patria: eco bavlna, zmiešaná bielizeň, syntetika, jemná bielizeň, extra jemná, vlna, farebná bielizeň, prikrývky, jeans, sušenie pre ľahké žehlenie. Ďalej tiež môžete vybrať zo špeciálnych programov: košele, športové odevy alebo lôžkoviny. Určite oceníte aj možnosť nastavenia voľby pre intenzitu sušenia. V prípade, že nemáte príliš veľa času a potrebujete rýchlo usušiť niektorý obľúbený kúsok z vášho šatníka, sušička WHIRLPOOL vám umožní usušiť bielizeň za 30 minút. Ďalšia z funkcií je odložený štart, pri ktorej si možno nastaviť hodinu, kedy sa má vami zvolený program spustiť. Samozrejmosťou je aj detská poistka, ktorá zabráni vášmu dieťaťu počas programu sušičku otvoriť.

Vynikajúca funkcia FreshCare+

Funkciu FreshCare+ určite oceníte, keď musíte nečakane odísť z domu a nestihnete bielizeň vytiahnuť. Oblečenie zostane svieže aj po 6 hodinách, ktoré strávi vo vnútri sušičky. Funkcia spočíva v tom, že udržuje stálu teplotu vo vnútri sušičky WHIRLPOOL ST U 92X EU, ktorá je v rozmedzí 35 – 42 °C, a občasným pohybom bubna. Táto funkcia takisto zabráni nežiadúcej tvorbe baktérií.

Technológia 6. zmysel a Wave motion

Inteligentná technológia 6. zmysel posúdi množstvo bielizne, ktoré je v sušičke WHIRLPOOL ST U 92X EU a podľa toho automaticky nastaví program sušenia tak, aby sa dosiahli tie najlepšie výsledky. Navyše sušička výrazne ušetrí vašu peňaženku, vodu a dokonca aj čas. Wave motion je jedinečný program, ktorý rovnomerne rozloží bielizeň v bubne sušičky WHIRPOOL ST U 92X EU a umožní tak ľahký priechod vzduchu cez jej vlákna.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 64 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 258 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka 65,6 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 84,9 cm
Hmotnosť 47,5 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Detská poistka
Kód:  WPRO098
Produktové číslo:  869991583680
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02