Obnoviť stránku

WHIRLPOOL ST U 82 EU

+ 10 rokov záruka na motor
1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL ST U 82 EU

Už vás unavuje neustále rozkladanie sušiaka, vešanie bielizne a jej následné skladanie? Preto je pre vás tým správnym pomocníkom do domácnosti kondenzačná sušička zo série Supreme Care WHIRLPOOL ST U 82 EU s tepelným čerpadlom. Sušička disponuje obrovským bubnom s objemom 120 litrov a kapacitou 8 kilogramov, vďaka čomu môžete usušiť viac bielizne naraz alebo objemné kusy. Kondenzačná sušička bielizne je poháňaná motorom BPM Senselnverter, ktorý je veľmi tichý, úsporný a navyše sa naň vzťahuje 10-ročná záruka. Filter sušičky WHIRLPOOL ST U 82 EU vyčistíte veľmi jednoducho, bez zásahu odborníka.

Kľúčové vlastnosti sušičky WHIRLPOOL ST U 82 EU

  • Kondenzačná sušička bielizne WHIRLPOOL ST U 82 EU pojme až 8 kilogramov bielizne
  • Je poháňaná tichým motorom BPM Senselnverter
  • Sušička bielizne WHIRLPOOL ST U 82 EU ponúka 18 sušiacich programov
  • Funkcia FreshCare+ zabráni nežiaducej tvorbe baktérií
  • 3Dry Technology zabezpečí prúdenie vzduchu pre ešte efektívnejšie sušenie
  • Sušička na bielizeň má prehľadný displej, ktorý vám ukáže zvolený program a čas

Programy sušičky WHIRLPOOL ST U 82 EU

Sušička bielizne WHIRLPOOL ST U 82 EU ponúka výber z 18 sušiacich programov. Medzi klasické patria: eco bavlna, zmiešaná bielizeň, syntetika, jemná bielizeň, extra jemná, vlna, farebná bielizeň, prikrývky, jeans, sušenie na ľahké žehlenie. Okrem toho si môžete vybrať zo špeciálnych programov: košele a športové odevy. Určite oceníte aj možnosť nastavenia voľby na intenzitu sušenia. V prípade, že nemáte dosť času a potrebuje rýchlo usušiť niektorý obľúbený kúsok z vášho šatníka, sušička na bielizeň WHIRLPOOL vám umožní usušiť bielizeň za 30 minút. Ďalšia z funkcií je odložený štart, pri ktorom si môžete nastaviť hodinu, kedy sa má vami zvolený program spustiť. Samozrejmosťou je aj detská poistka, ktorá zabráni vášmu dieťaťu počas programu sušičku otvoriť.

Vynikajúce funkcie FreshCare+ a Wave motion

Funkciu FreshCare+ určite oceníte, keď musíte nečakane odísť z domu a nestihnete bielizeň vybrať. Oblečenie zostane svieže aj po 6 hodinách, ktoré strávi vnútri sušičky. Funkcia spočíva v tom, že udržuje stálu teplotu vnútri sušičky, ktorá je v rozmedzí 35 – 42 °C, s občasným pohybom bubna. Táto funkcia tiež zabráni nežiaducej tvorbe baktérií. Wave motion je špecifický pohyb bubna, ktorý sa postará o rovnomerné rozloženie bielizne v bubne sušičky a umožňuje vzduchu prechádzať cez vlákna.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 64 dB
Spotreba energie 1,78 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 234 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 64,9 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 84,9 cm
Hmotnosť 44 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Displej, Rýchly program, Detská poistka
Súprava na pripojenie k odpadu Áno
Kód:  WPRO096
Produktové číslo:  869991584050
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19