Obnoviť stránku

WHIRLPOOL SMC 604F/NE

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL SMC 604F/NE

 

INDUKČNÁ VARNÁ DOSKA
Whirlpool SMC 604F/NE

Vybavte si domácnosť modernými spotrebičmi. Jedným takým je aj vstavaná indukčná varná doska, ktorá sa stane stredobodom každodenného kuchynského snaženia. Doska WHIRLPOOL SMC 604F/NE pracuje pri príkone 7 400 W a disponuje štvoricou varných zón s indukčnou úpravou a rozdielnym výkonom, čo umožňuje prispôsobiť intenzitu druhu a typu pripravovanej potraviny. Na prvý pohľad vás varná doska zaujme elegantným a čistým dizajnom v čiernej farbe. Hladký povrch sa navyše veľmi ľahko udržuje v čistote a spotrebič tak bude stále vyzerať ako nový. Ovládanie spotrebiča SMC 604F/NE sa realizuje pomocou dotykového panela v prednej časti, vďaka ktorému ľahko nastavíte výkon a tiež praktický časovač. Pomocou časovača možno nastaviť nielen denný čas ale tiež odpočítavanie času – minútku. Bezpečnostné prvky sú reprezentované prítomnosťou detskej poistky a indikátorov zostatkového tepla a zapnutého stavu.



KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Čím na vás zapôsobí nová rúra?

  • Inteligentná technológia 6. zmysel – varná doska riadená senzorom
  • Komfortné dotykové ovládanie
  • Časovač pre ľubovoľnú varnú zónu
  • Dômyselné zabezpečenie dosky
  • Štyri indukčné varné zóny na rýchle a energeticky šetrné varenie
  • Čierne elegantné vyhotovenie

TECHNOLÓGIA 6. ZMYSLU
Technológia, ktorá vám pomôže

Nové indukčné varné dosky Whirlpool poskytujú plnú kontrolu a najvyšší možný výkon. Technológia 6. zmyslu sa stará o teplotu a posudzuje celkovú spotrebu energie. Vďaka tomu ušetríte až o 20 % energie viac. Ponúkajú tiež automatické programy prispôsobené rôznym technikám varenia.

FlexiSide
Používajte hrnce akejkoľvek veľkosti

Nová varná doska umožňuje varenie s hrncami všetkých veľkostí. Môžete si totiž sami nastaviť, aká veľká vykurovacia zóna bude aktívna.

Správa napájania
Určite maximálnu spotrebu

Rozhodnite, aký bude maximálny výkon vyhrievacích dosiek indukčnej varnej dosky. Vybrať si môžete z 1,5 kW, 4,0 kW, 6,0 kW a 7,2 kW. Po nastavení sa doska rozdelí na jednotlivé zóny, čo zaistí, že zvolená hodnota nebude prekročená.

Booster
Varte ešte rýchlejšie

Vďaka funkcii Booster dosahujú varné zóny vysoký výkon a umožňujú variť vodu alebo ohrievať jedlo v oveľa kratšom čase. Pole totiž zvýši svoj výkon na niekoľko minút až o desiatky percent.

Detská ochrana
Chráňte najmladších

Varná doska disponuje celkovou ochranou, aby si vaše deti nemohli ublížiť.

Časovač
Zabudnite na kontrolovanie času

Odteraz si nebudete musieť pamätať dobu varenia – funkcia časovača to urobí za vás a po uplynutí nastaveného času sama ukončí vybranú varnú zónu.


ĎALŠIE VYCHYTÁVKY VARNEJ DOSKY WHIRLPOOL
Rad programov a dômyselných funkcií

Whirlpool SMC 604F/NE obsahuje funkciu 6. zmysel, ktorá presne zaznamenáva bod varu vody v hrnci na doske. Bod varu udrží konštantný aj po pridaní jedla do vriacej vody a varí ho presne nastavený čas. Po jeho uplynutí sa varná doska automaticky vypne. Tým garantuje úsporu až 20 % energie. Ďalšie funkcie, ktorými doska disponuje sú pauza, rozpúšťanie, dusenie, časovač či detská poistka. Varná doska je neuveriteľne výkonná. Pri jemnom a delikátnym varení oceníte flexi zónu, ktorá umožňuje ohrev dvoch hrncov naraz, každý s inou teplotou. Prípadne môžete na dosku umiestniť veľký hrniec cez celú plochu platničky.


     

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna, Ukazovateľ zvyškového tepla

Rozmery varnej dosky

Výška 5,2 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 51 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V
Kód:  WHVD003
Produktové číslo:  859991041210
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19