Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WHIRLPOOL PACW212CO

4,0 5 hodnotení
418,90 €

WHIRLPOOL PACW212CO

TICHÁ A KOMPAKTNÁ MOBILNÁ KLIMATIZÁCIA
Whirlpool PACW212CO

Pripravte sa na horúce letné dni a vyberte si kvalitnú mobilnú klimatizáciu Whirlpool PACW212CO s revolučným 6. zmyslom. Tento prenosný pomocník je zvlášť vhodný do bytov, podkrovných miestností, komerčných priestorov a kancelárií. Klimatizácia disponuje skvelými funkciami, nesie výrazný podiel na zlepšení kvality vzduchu a vďaka praktickým režimom sa perfektne prispôsobí vašim požiadavkám.


Around U

Funkcia Around U

Vďaka funkcii Around U, ktorá má senzor na diaľkovom ovládači, vás bude príjemná teplota nasledovať kamkoľvek sa s ním vydáte. Prehriate alebo naopak nepríjemne chladné priestory sú minulosťou – užite si príjemne rovnomernú teplotu v celej domácnosti!

Funkcia DIM

Praktické funkcie

Vďaka funkcii DIM jednoduchým stlačením tlačidla na diaľkovom ovládači je možné displej na vnútornej jednotke vypnúť a znovu zapnúť. Vypnutý LED displej neruší váš spánok a nespotrebúva energiu. Indikátor plného zásobníka s vodou LED kontrolkou na displeji oznamuje, kedy je potrebné vyprázdniť nádobu s vodou. Ak sa rozsvieti indikátor plnej nádoby, prevádzka sa zastaví.

Čistý vzduch

Dokonale čistý vzduch

Prenosné klimatizácie Whirlpool sú vybavené vyberateľným a ľahko umývateľným HEPA filtrom s lytickými enzýmami, ktorý odstráni 99,9 % baktérií, peľov a prachových častíc zo vzduchu vo vašom interiéri. Filter je špeciálne vyrobený z vrstvy jemných sklených vlákien, cez ktoré je vzduch dôkladne filtrovaný. HEPA filter má životnosť 5 až 6 rokov, ale je vhodné ho pravidelne zbavovať nečistôt.


KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Mobilná klimatizácia Whirpool PACW212CO

  • 3 režimy prevádzky – chladenie, ventilácia, aj odvlhčovanie vzduchu
  • Špeciálny HEPA filter
  • Výkon chladenia 3 500 W
  • Ovládanie pomocou diaľkového ovládača
  • Vďaka 6. zmyslu nastaví klimatizácia vhodnú kombináciu funkcií, aby vytvorila ideálnu klímu
  • Režim SLEEP pre váš príjemný spánok
  • Funkcia rýchleho ochladenia automaticky ochladí miestnosť na 18 °C

ÚSPORNÁ PREVÁDZKA
Chladenie, odvlhčovanie, ventilácia a kúrenie

Klimatizácia sa radí do energeticky úspornej triedy A, vďaka čomu je ekologicky šetrným riešením do každej domácnosti. Ponúka 3 rôzne režimy prevádzky – chladenie, odvlhčovanie a ventilátor. Efektívne dokáže odvlhčiť až 1,4 litra za hodinu. Ak aktivujete režim ventilácie, klimatizácia priestor iba vyvetrá, avšak bez využitia pridaného chladenia. V chladnejších dňoch si potom jednoducho zakúrite. Všetky funkcie ľahko a komfortne navolíte pomocou priloženého diaľkového ovládania.

6. zmysel
Inteligentné funkcie

Inteligentná klimatizácia so 6. zmyslom za vás automaticky nastaví najvhodnejšiu kombináciu funkcií chladenie, ventilácia alebo odvlhčovanie. Stačí zadať, či si prajete rovnaké alebo chladnejšie podnebie. Poteší vás tiež inovatívna funkcia Round U, ktorá automaticky aktualizuje nastavenia klimatizácie podľa teploty vo vašom okolí. Vďaka senzoru v diaľkovom ovládači zabezpečí, aby vo vašom priestore neustále panovala ideálna teplota.

NOČNÝ REŽIM
Tichý nočný režim

Inteligentný režim SLEEP sa postará o ideálnu klímu v miestnosti počas vášho spánku. Klimatizácia bude automaticky regulovať rýchlosť prúdenia a teplotu vzduchu po dobu až 8 hodín. Samozrejmosťou je aj bezpečnostná funkcia Autoreštart, ktorá po výpadku prúdu klimatizáciu opäť aktivuje, preto ju nebudete musieť znova nastavovať. K dispozícii je aj praktický časovač, vďaka ktorému je možné odvetrávanie aj vychladenie miestnosti komfortne nastaviť dopredu na vami zvolený čas.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Hmotnosť

Hmotnosť 34 kg

Energetické parametre klimatizácií

Hlučnosť 64 dB(A)
Spotreba pri chladení 1,3 kWh/1h

Typ

Typ Mobilná
Počet vnútorných jednotiek 1 ks

Výkon

Chladiaci výkon 12 000 BTU/h
Chladiaci výkon v kW 3,5 kW
Vychladí miestnosť (m3) 120 m3

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S ventilátorom, S automatickým vypnutím, S pojazdnými kolieskami, S nočným režimom, S chladením, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S nastaviteľným uhlom sklonu, S termostatom, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom, S filtrom HEPA
Dĺžka výfukovej hadice 1,7 m

Farba

Farba Biela

Rozmery

Výška 74,4 cm
Šírka 44,8 cm
Hĺbka 40 cm

Obsah balenia

Obsah balenia Hadica, Koncovky, Diaľkové ovládanie
Kód:  EAV2092o
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  C00537326
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13