Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Whirlpool PACW12CO

4,3 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool PACW12CO

Tichá a kompaktná klimatizácia v elegantnom dizajne

Pripravte sa na horúce letné dni a vyberte si kvalitnú mobilnú klimatizáciu od popredného výrobcu Whirlpool s revolučným 6. zmyslom. Tento prenosný pomocník je obzvlášť vhodný do bytov, podkrovných miestností, komerčných priestorov i kancelárií s rozlohou cca 120 m3. Klimatizácia disponuje skvelými funkciami, nesie výrazný podiel na zlepšení kvality vzduchu a vďaka praktickým režimom sa perfektne prispôsobí vašim požiadavkám.


Kľúčové vlastnosti mobilné klimatizácie Whirlpool PACW12CO

  • 3 režimy prevádzky – chladenie, ventilácia, aj odvlhčovanie vzduchu
  • Špeciálny HEPA filter
  • Integrovaný časovač
  • Výkon: 3 500 W
  • Ovládanie pomocou diaľkového ovládača
  • Vďaka 6. zmyslu nastaví klimatizácia vhodnú kombináciu funkcií, aby vytvorila ideálnu klímu
  • Režim SLEEP pre váš príjemný spánok
  • Funkcia rýchleho ochladenia automaticky zníži teplotu v miestnosti na 18 °C

Chladenie, odvlhčovanie aj ventilácia

Výkonná klimatizácia spadá do energeticky úspornej triedy A, a preto je ekologicky aj ekonomicky šetrným spotrebičom. Ponúka 3 rôzne režimy prevádzky – chladenie, odvlhčovanie a ventilátor. Spoľahlivo dokáže odvlhčiť až 1,7 litrov za hodinu. Ak aktivujete režim ventilácie, klimatizácia priestory iba vyvetrá, avšak bez využitia pridaného chladenia. Všetko ľahko a komfortne navolíte pomocou diaľkového ovládania.


Inteligentný 6. zmysel

Inteligentná klimatizácia so 6. zmyslom za vás automaticky nastaví najvhodnejšiu kombináciu funkcií chladenia, ventilácie alebo odvlhčovania. Stačí zadať, či si prajete rovnaké alebo chladnejšie podnebie. Poteší vás tiež inovatívna funkcia Round U, ktorá automaticky aktualizuje nastavenia klimatizácie podľa teploty vo vašom okolí. Vďaka senzoru v diaľkovom ovládači zabezpečí, aby vo vašom priestore neustále panovala ideálna teplota.


Režim SLEEP

Inteligentný režim SLEEP sa postará o ideálnu klímu v miestnosti počas vášho spánku. Klimatizácia bude automaticky regulovať rýchlosť prúdenia i teplotu vzduchu po dobu až 8 hodín. Samozrejmosťou je aj bezpečnostná funkcia Autoreštart, ktorá po výpadku prúdu klimatizáciu opäť aktivuje, preto ju nebudete musieť znova nastavovať. K dispozícii je aj praktický časovač, vďaka ktorému je možné odvetrávanie aj vychladenie miestnosti komfortne nastaviť dopredu na vami zvolený čas.


Dokonale čistý vzduch

Mobilná klimatizácia Whirlpool PACW12CO je vybavená vyberateľným a ľahko umývateľným HEPA filtrom s lytickými enzýmami, ktorý odstráni 99,9 % baktérií, peľov a prachových častíc zo vzduchu vo vašom interiéri. Filter je špeciálne vyrobený z vrstvy jemných sklených vlákien, cez ktoré je vzduch dôkladne filtrovaný. HEPA filter má životnosť 5 až 6 rokov, ale je vhodné ho pravidelne zbavovať nečistôt.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 34 kg

Energetické parametre klimatizácií

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S ventilátorom, S časovačom, S diaľkovým ovládaním

Rozmery

Výška 74,3 cm
Šírka 44,8 cm
Hĺbka 44,8 cm
Kód:  EAV2092i
Produktové číslo:  PACW12CO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11