Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

WHIRLPOOL MWP 338 SB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL MWP 338 SB

Mikrovlnná rúra v dnešnej dobe chýba len v máloktorej domácnosti. Vo voľne stojacej mikrovlnke Whirlpool MWP 338 SB ale nezískate len bežný spotrebič na ohrev jedla. Multifunkčná mikrovlnka s dizajnom SupremeChef s otváraním nadol vás prekvapí a zaručene poteší svojimi funkciami a výbavou. Môžete v nej, okrem klasického ohrievania a rozmrazovania, tiež grilovať, využívať funkciu Crisp, či piecť pomocou horúceho vzduchu. Vybrané druhy prípravy je možné aj kombinovať. K dispozícii budete mať aj ďalšie prednastavené automatické recepty, alebo špeciálne programy ako je napríklad kysnutie cesta, alebo rozpúšťanie masla. Na zvýšenie účinnosti rúry slúži 3D distribúcia mikrovĺn, ktorá zaručuje ich rovnomerné prehriatie. Elektronické ovládanie mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SB funguje prostredníctvom prehľadného dotykového panelu a jej vnútorný priestor s objemom 33 litrov s otočným tanierom s priemerom 36 cm bude zaručene dostatočný aj do domácnosti s väčším počtom osôb.


Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SB

  • Voľne stojaca mikrovlnná rúra, ktorá si nájde svoje miesto kdekoľvek
  • Mikrovlnka s grilom Whirlpool MWP 338 SB s dizajnom SupremeChef s otváraním nadol
  • Možnosť voľby siedmich úrovní výkonu
  • S 3D distribúciou mikrovĺn na rovnomerné prehriatie obsahu
  • Objem 33 l je dostatočný na ohrievanie väčšieho množstva potravín
  • Otočný tanier s priemerom 36 cm
  • Multifunkčná mikrovlnka ponúka navyše funkciu grilu, Crisp, alebo pečenie pomocou horúceho vzduchu
  • S automatickými receptami a ďalšími špeciálnymi funkciami
  • Typ ovládania mikrovlnky Whirlpool MWP 338 SB: elektronické a dotykový displej
  • Ostatné príslušenstvo: crisp tanier, crisp držiak a otočný tanier

Hlavné technológie mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SB

Automatické programy na jednoduchú prípravu pokrmov

Mikrovlnka Whirlpool MWP 338 SB je vybavená automatickými programami, ktoré vám pomôžu s vytvorením dokonale chutného pokrmu pre vás a celú vašu rodinu. Tieto inovatívne funkcie dokážu udržať jedlo teplé ešte tesne pred podávaním, takže si vychutnáte výnimočný zážitok z každého sústa. Multifunkčná mikrovlnná rúra je skvelá aj na kysnutie cesta, či na prípravu lahodného domáceho jogurtu.

Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SB s vysokým výkonom

Výkonná mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SB je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vďaka výkonu až 1 700 W bude vaše jedlo rýchlo ohriate. Na zmäknutie masla, povolenie zmrzliny, či rozpustenie syra využite výkon 300 W. Výkon 370 W je ideálny na ohriatie pokrmov s obsahom surovín ako sú vajcia a syr. Na ohriatie pokrmov, ktoré nemôžu byť kombinované je ideálny výkon 500 W. S výkonom 600 W ohrejete ryby, mäso a zeleninu. V prípade, že potrebujete ohriať tekutiny ako je voda, polievky alebo ďalšie produkty s vysokým obsahom vody, odporúčame využiť výkon MAX.

Grilujte v mikrovlnnej rúre Whirlpool MWP 338 SB

Grilované pochúťky môžete mať v každom ročnom období. Mikrovlnka s grilom Whirlpool MWP 338 SB ľahko zapečie toasty so syrom, pripraví krásne chrumkavý sendvič, či všetkými milovanú grilovanú klobásku. A čo potom poriadna grilovaná zelenina k šťavnatému steaku? To všetko za niekoľko minút!

Samočistiaci kremíkový gril na rýchlu prípravu pokrmov

Mikrovlnná rúra s grilom Whirlpool MWP 338 SBdokáže ohriať a pripraviť pokrmy rýchlejšie ako klasický gril vďaka špeciálnemu kremíku. Šetrí nielen energiu, ale aj váš čas. Veľkou výhodou kremíkového grilu je skutočnosť, že sa sám čistí, takže vám odpadá nutnosť čistenia.

Mikrovlnka Whirlpool MWP 338 SB s prednastavenými receptami

Na displeji mikrovlnky Whirlpool MWP 338 SBnájdete široký výber prednastavených receptov, ktoré si zvolíte pomocou stlačenia tlačidla. Jednoducho si nastavíte jeden z receptov a mikrovlnka Whirlpool MWP 338 SB sa o všetko ostatné sama automaticky postará.

DualCrisp technológia pre perfektne chrumkavé jedlo

Krásne chrumkavé pokrmy počas chvíle? Presne to vám sľúbi mikrovlnka Whirlpool,MWP 338 SB ktorá je vybavená inovatívnou technológiou DualCrisp. Tá zabezpečí, že váš pokrm bude perfektne chrumkavý na povrchu a neodolateľne vláčny vo vnútri.

Špeciálny Crisp tanier 

V príslušenstve mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SB nájdete špeciálny Crisp tanier, ktorý slúži na prípravu chrumkavej pizze, hranoliek, či kuracích krídeliek. Výsledkom sú rýchlo pripravené pokrmy ako z tradičnej rúry. 

3D technológia umožní v mikrovlnnej rúre Whirlpool MWP 338 SB rovnomerné ohrievanie jedla

Unikátny systém distribúcie mikrovĺn umožňuje dosiahnuť dokonalú rovnomernosť varenia,  ohrievania a rozmrazovania a tiež skrátenie doby varenia v mikrovlnnej rúre Whirlpool MWP 338 SB.


ForcedAir na uchovanie chuti a šťavnatosti

Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SB je vybavená technológiou ForcedAir, ktorá cirkuluje vo vnútri rúry predhriaty vzduch. Vďaka tomu budú vaše pokrmy krásne šťavnaté a chutné.

Rýchle rozmrazenie v mikrovlnnej rúre Whirlpool MWP 338 SB

Potrebujete rýchlo rozmraziť jedlo? Mikrovlnka Whirlpool MWP 338 SB vám so všetkým pomôže. K dispozícii má totiž JetDefrost funkciu, ktorá zaručí rýchle a pohodlné rozmrazenie.

JetStart zvýši teplo vo vnútri mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SB na maximum po dobu 30 sekúnd

Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SB vás poteší rýchlym ohriatím pokrmov, pretože disponuje funkciou JetStart, ktorá zvýši vo vnútri rúry teplo na maximum po dobu 30 sekúnd. Vďaka tomu sa postará o ideálnu teplotu na ohrievanie jedál s vysokým obsahom vody. Skvelá je aj na ohrievanie polievok a nápojov.

Mikrovlnka Whirlpool MWP 338 SB s funkciou na čerstvé pečivo

Koho by ráno nepotešil čerstvý chrumkavý chlieb na raňajky? Odteraz si ho môžete dopriať kedykoľvek budete chcieť. Mikrovlnka Whirlpool MWP 338 SB má k dispozícii funkciu BreadDefrost, pomocou ktorej rozmrazíte chlieb jediným stlačením tlačidla. Funkcia využíva technológie Defrost a Crisp, takže výsledkom bude vynikajúce čerstvé pečivo. 

Pripravte recepty z rôznych kútov sveta

Na prednej strane mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SB nájdete rôzne spôsoby prípravy pokrmov. Či už ide o zdravé pokrmy, etnické, alebo vegetariánske, vždy si môžete zvoliť presne to, čo práve potrebujete. AutoCook funkcia je vďaka tomu skvelá na prípravu rôznorodých receptov.

Jednoduchá údržba vďaka SteamClean technológii

Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SB vás poteší nielen svojimi funkciami, ale aj jednoduchou a rýchlou údržbou, pretože je vybavená špeciálnou technológiou SteamClean. Táto technológia využíva na údržbu vnútornej časti mikrovlnnej rúry energiu pary. Jednoducho stačí naliať pohár vody do špeciálnej nádoby a spustiť špeciálny program na čistenie. Výsledkom je krásne čistý vnútorný priestor mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SB za iba 10 minút bez zápachu a nutnosti použitia čistiacich prostriedkov.


Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Čierna
Otváranie dvierok Výklopné dole

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 37,3 cm
Vonkajšia šírka 49 cm
Vonkajšia hĺbka 54 cm
Vnútorná výška 22,5 cm
Vnútorná šírka 39,5 cm
Vnútorná hĺbka 37 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Vlastnosti a funkcie Horúci vzduch, Automatické programy

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Výkon grilu 1 200 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Crisp tanier
Kód:  WHMW044
Produktové číslo:  859991537700
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18