Obnoviť stránku

Whirlpool HSCX 10440

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool HSCX 10440

Predstavujeme vám veľmi kvalitný a úspornú sušičku bielizne v klasickom bielom prevedení. Tá sa chváli výbornou kapacitou na až 10 kg bielizne a širokou ponukou programov. Keď k tomu pripočítame príslušnosť k úspornej kategórii A ++, čo znamená, že spotrebuje až o 50% menej energie ako spotrebič v energetickej triede A. Jedná sa tak o skvelú voľbu do početných domácností, ktoré ju potrebujú často používať.

6. zmysel

Táto kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom je vybavená inteligentnou funkciou 6. zmysel pre automatické nastavenie teploty s ohľadom na to najjemnejšie bielizeň. Navyše počas sušenia celý proces neustále stráži a upravuje. Pre každú tkaninu si vždy vyberiete zo širokej palety sušiacich programov.

3D prúd vzduchu

Táto moderná technológia ponúka dokonalú vnútornú distribúciu vzduchu cez zadnú stenu, rebrá bubna a bublinkový povrch bubna.

Veľa funkcií

Táto sušička disponuje množstvom možností nastavenia. Obľúbená je tiež voľba odloženého štartu, kedy si môžete presne nastaviť, v koľko hodín má prací cyklus začať. Pre tú najlepšiu starostlivosť o odevy sú sušičky vybavené tiež technológiou SoftMove s extra jemnými pohybmi bubna, ktoré sú prispôsobené na mieru rôznym druhom materiálov. Objem bubna je veľmi dobrých 121 l.


Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Senzorový technológia 6. zmysel
Displej
Objem bubna: 121 l
Kapacita sušenia: 10 kg
Hlučnosť pri sušení: 65 dB

Spotreba:
Energetická trieda A ++
Spotreba energie vo vypnutej režime (2010/30 / EC): 0,40 W
Spotreba energie v pohotovostnom režime (2010/30 / EC): 1,07 W

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 10 kg
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 2,32 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 280,4 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka
Šírka 59,6 cm
Výška 84,5 cm
Hmotnosť 47 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Displej
Kód:  FAP3001o
Produktové číslo:  HSCX10440
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02