Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Whirlpool HDLX 70410

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool HDLX 70410


WHIRLPOOL HDLX 70410
 

6. zmysel

Vďaka šiestemu zmyslu sušička WHIRLPOOL HDLX 70410 automaticky deteguje úroveň vlhkosti náplne a prispôsobí spôsob a dĺžku sušenia. Možno tak ušetriť až 30 % za energie, vodu a čas.

WHIRLPOOL HDLX 70410
 

Nízke prevádzkové náklady

S ročnou spotrebou približne 210 kWh patrí sušička WHIRLPOOL HDLX 70410 do extrémne šetrnej energetickej triedy A++, jeden cyklus zvládne za 164 minút a účinnosť sušenia dosahuje hodnotu „A“ – tej najlepšej možnej. Vysoko efektívny a spoľahlivý motor je navyše aj veľmi tichý – hlučnosť by nemala presahovať 65 dB.

WHIRLPOOL HDLX 70410
 

Sušenie pri extrémne nízkych teplotách

Veľká výhoda sušičky WHIRLPOOL HDLX 70410 spočíva v progresívnom tepelnom čerpadle, ktoré funguje na báze sušenia pomocou tzv. chladiva. Táto inovatívna kvapalina umožňuje sušenie pri extrémne nízkych teplotách bez toho, aby sa výrazne predlžovala doba sušenia či zhoršoval výsledok – ba naopak!


WHIRLPOOL HDLX 70410
 

Veľký objem bubna

Bubon s objemom 121 litrov pojme až 7 kg bielizne. Sušička WHIRLPOOL HDLX 70410 disponuje celým radom špeciálnych programov, vďaka čomu môžete sušiť napríklad vlnu, extra veľkú posteľnú bielizeň či bielizeň zo syntetického materiálu.

WHIRLPOOL HDLX 70410
 

Rovnomerne vysušené prádlo

Sušičke WHIRLPOOL HDLX 70410 nechýba ani 3D prúd vzduchu, ktorý zaistí dokonalú distribúciu tepla. Prídavné otáčania bubna zintenzívni otáčanie aj v protismere, vďaka čomu bude bielizeň rovnomernejšie vysušená. Poteší aj protikrčivá úprava, pri ktorej sa bubon otáča v krátkych intervaloch a zaistí prevetrávanie bielizne.

WHIRLPOOL HDLX 70410
 

Sušenie bielizne bude jedna radosť

Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke. Môžete tak sušiť kedykoľvek  vám to časovo bude vyhovovať – či už chcete aby fungovala pri lacnejšej nočnej sadzbe za elektrický prúd alebo mať usušenú bielizeň pri príchode z práce.


Kľúčové vlastnosti sušičky WHIRLPOOL HDLX 70410

  • Senzorová technológia alebo 6. zmysel
  • Šetrné tepelné čerpadlo
  • 3D Prúd vzduchu
  • Prídavné otáčanie bubna
  • Nekrčivá úprava
  • Detská poistka
  • Disponuje radom programov
  • Asymetrické pohyby bubna pre šetrné sušenie bielizne
  • Program proti pokrčeniu na konci sušenia
  • Odložený štart môže priniesť ďalšie úspory
 
Kód:  FAP3001p
Produktové číslo:  HDLX70410
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16