Obnoviť stránku

WHIRLPOOL FWSG71283W EU

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL FWSG71283W EU

 

PRÁČKA S PREDNÝM PLNENÍM
Whirlpool FWSG71283W EU A+++

WHIRLPOOL FWSG71283W EU – voľne stojaca kvalitná spredu plnená práčka na šetrné a úsporné pranie bielizne. Práčka patrí do energetickej triedy A+++, jej maximálna kapacita je 7 kg a maximálne 1 200 ot./min. Objem bubna je 48 litrov a ponúka 12 programov, odložený štart, rýchly program 30 minút a prehľadný displej. Práčka je ďalej vybavená technológiou 6. zmysel a FreshCare+, ktorá vám ušetrí čas pri výbere programu prania.



KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Čím na vás zapôsobí nová parná práčka?

  • Inteligentný 6. zmysel na najlepšie možné výsledky
  • Funkcia odloženého štartu
  • Kontrola proti pretečeniu v núdzi mechanicky uzavrie prívod vody
  • Komfortné a jednoduché ovládanie na prehľadnom displeji
  • Prevzdušnenie bielizne po konci pracieho cyklu vďaka FreshCare+
  • Funkcia Colours15° na šetrné a úsporné pranie farebnej bielizne

TECHNOLÓGIA 6. ZMYSLU
Technológia, ktorá vám pomôže

Objavte inovatívnu technológiu, ktorá prekvapí vynikajúcimi výsledkami. Ušetrí totiž až 50 % vášho času, vody a elektriny. Vložte bielizeň do bubna, vyberte program a 6. zmysel v práčke automaticky zvolí najlepšie možné nastavenie pre vloženú tkaninu a celkové množstvo.

FRESH CARE TECHNOLÓGIA
Jemná bielizeň pri každom praní

Špecialita s názvom FreshCare prináša úplnú dokonalosť pri každom praní. Vďaka revolučnej technológii nemusíte ihneď po vypraní vytiahnuť celú bielizeň. FreshCare dodá vášmu oblečeniu čerstvý a voňavý nádych počas 6 hodín po skončení prania.

VEĽMI ÚČINNÉ PRANIE
Zbavte sa nepríjemných škvŕn

Objavte účinný spôsob, ako bojovať s nečistotami na vašom oblečení. Vďaka niekoľkým programom – rýchle pranie, bežné pranie, intenzívne pranie – môžete odstrániť nečistoty aj pri 40 °C.

KONIEC VIBRÁCIÁM
Dokonalý kľud pri praní

Špeciálna konštrukcia a nové senzory umožňujú o niekoľko stupňov šetrnejšie pranie. Všetky vibrácie a nestabilné pohyby práčky by totiž mali zmiznúť a vy budete môcť prať bez prebytočného hluku a vibrácií.

MOTOR CIM SILENT MOTION
Ojedinele pokojné pranie

Srdcom práčky je motor s názvom CIM Silent Motion, ktorý zaručuje mnohoročnú životnosť. Indukčný motor prináša nízku hlučnosť, zníženie vibrácií a zvýšenie účinnosti pri jednotlivom praní alebo odstreďovaní vody.

COLORS 15 °C

Udržte farby svojho oblečenia

Funkcia Colors 15° umožňuje práčke Whirlpool FWSG71283W účinne vyprať rôzne farby bielizne v jednom cykle a to bez obáv zo zmiešania ich farby. Práčka dokáže regulovať teploty podľa programu a tak v prípade potreby môže znížiť až na 15 °C.

ENERGETICKÁ TRIEDA A+++
Znížte svoje účty za elektrinu

Práčka spotrebuje až o 30 % menej energie v porovnaní s bežnými produktmi triedy A. Napriek tomu prináša výsledky vo vysokej kvalite.


ĎALŠIE VYCHYTÁVKY PRÁČKY WHIRLPOOL
Rad programov a dômyselných funkcií

Senzorová technológia 6. zmysel rozpozná množstvo bielizne a vykoná automatickú voľbu programu. Okrem toho neustále sleduje cyklus prania a zaisťuje optimálny výkon. Vďaka inovatívnej technológii FreshCare+ môžete na vlastnej koži spoznať nový rozmer sviežosti. Jemná para zároveň s pomalými pohybmi bubna prevetráva vypratú bielizeň v bubne práčky. Bielizeň vďaka tomu zostáva mäkká a svieža. Procesy začaté počas prania ďalej bielizeň osviežujú až 6 hodín od skončenia prania.


     

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 63 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,85 m (1,85 m)

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 43,5 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 83,7 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Odložený štart, Rýchly program, Displej

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  WHPR011
Produktové číslo:  FWSG71283WEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19