Obnoviť stránku

WHIRLPOOL FWSF61253W EU

4,9 15 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

WHIRLPOOL FWSF61253W EU


PARNÁ PRÁČKA S PREDNÝM PLNENÍM
Whirlpool FWSD61253W EU A+++

Spredu plnená parná práčka Whirlpool FWSF61253W EU je moderný spotrebič, ktorý zaistí vašej bielizni najlepšiu možnú starostlivosť. Ponúka rad inovatívnych technológií, špičkové funkcie i elegantný a sofistikovaný dizajn v bielej farbe. Spadá do energetickej triedy A+++, vďaka čomu je ekonomicky aj ekologicky šetrným riešením do každej domácnosti. Vďaka praktickej funkcii odloženého štartu si môžete komfortne a dopredu naplánovať začiatok aj ukončenie pracieho cyklu. Práčka je ďalej vybavená systémom vyrovnávania nestability na extra tiché a stabilné odstreďovanie.



KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI PARNEJ PRÁČKY WHIRLPOOL FWSF61253W EU
Čím na vás zapôsobí nová práčka?

  • Spredu plnená práčka na 6 kg bielizne
  • 12 programov + 2 doplnkové
  • Funkcia odloženého štartu
  • Rýchly program na 30 minút
  • Komfortné a jednoduché ovládanie na prehľadnom displeji

FRESHCARE+ TECHNOLÓGIA
Jemná bielizeň pri každom praní

Špecialita s názvom FreshCare+ prináša úplnú dokonalosť pri každom praní. Vďaka revolučnej technológii nemusíte ihneď po vypraní vytiahnuť celú bielizeň. FreshCare+ dodá vášmu oblečeniu čerstvý a voňavý nádych až počas 6 hodín po skončení prania.

VEĽMI ÚČINNÉ PRANIE
Zbavte sa nepríjemných škvŕn

Objavte účinný spôsob, ako bojovať s nečistotami na vašom oblečení. Vďaka niekoľkým programom – rýchle pranie, bežné pranie, intenzívne pranie – môžete odstrániť nečistoty aj pri 40 °C.

COLORS 15 °C

Udržte farby svojho oblečenia

Funkcia Colors 15° umožňuje parnej práčke Whirpool FWSF61253W účinne vyprať rôzne farby bielizne v jednom cykle a to bez obáv zo zmiešania ich farby. Práčka dokáže regulovať teplotu podľa programu a tak v prípade potreby môže znížiť až na 15 °C.

ENERGETICKÁ TRIEDA A+++
Znížte svoje účty za elektrinu

Parná práčka WHIRLPOOL FWSF61253W EU spotrebuje až o 30 % menej energie v porovnaní s bežnými produktmi triedy A. Výsledky ale napriek tomu prináša vo vysokej kvalite.


ĎALŠIE NOVINKY PARNEJ PRÁČKY WHIRLPOOL FWSF61253W EU
Rad programov a dômyselných funkcií

Vďaka veľkému plniacemu otvoru môžete na jedno pranie vyprať 6 kilogramov bielizne. Nastaviť možno až 1 200 odstredivých otáčok za minútu. Jedinečný spotrebič vás poteší tiež jednoduchým ovládaním pomocou prehľadného panela a klasického otočného voliča. Na veľkom prednom displeji ľahko skontrolujete všetky navolené funkcie a režimy aj zostávajúci čas do konca pracieho cyklu. Vybrať si môžete až zo 14 dômyselne navrhnutých programov. Konkrétne ide o: Eco bavlna, Zmiešaná bielizeň/Denný 40 °C, Bavlna, Syntetika, Jemná bielizeň, Vlna, Program na bielu bielizeň, Rýchly 30 °C/30 min, Jeans, Sport, Veľké kusy bielizne, Plákanie a odstreďovanie, Intenzívne odstreďovanie, Colours 15 a FreshCare+.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 62,5 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,85 m (1,85 m)

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 42,5 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 83,7 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Odložený štart, Rýchly program, Displej

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  WHPR010
Produktové číslo:  FWSF61253WEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04