Obnoviť stránku

WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU

Svieža a voňavá bielizeň s parnou práčkou WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU

WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU je voľne stojaca spredu plnená práčka na šetrné a úsporné pranie bielizne. Patrí do energetickej triedy A+++, takže bude šetrná i k vašej peňaženke. Objem bubna pojme až 8 kg špinavej bielizne. Srdcom práčky je motor CIM, ktorý zaručuje mnohoročnú životnosť. Indukčný motor prináša nízku hlučnosť, zníženie vibrácií a zvýšenie účinnosti pri jednotlivom praní, alebo odstreďovaní vody.


Kľúčové vlastnosti parnej práčky WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU

  • Kvalitná parná práčka WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU v SLIM vyhotovení
  • Inteligentný 6. zmysel pre najlepšie možné výsledky
  • Funkcia odloženého štartu
  • Indukčný CIM motor – tichý chod a dlhá životnosť
  • Komfortné a jednoduché ovládanie na prehľadnom displeji
  • Prevzdušnenie bielizne po konci pracieho cyklu vďaka FreshCare+
  • Funkcia Šport pre perfektnú sviežosť športovej bielizne
  • Funkcia Colours 15° na šetrné a úsporné pranie farebnej bielizne

Hlavné technológie parnej práčky WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU


Steam Expert

Svieže odevy bez pokrčenia vďaka sile pary.

6. ZMYSEL

Zaručuje najlepšie výsledky prania a úsporu energií.

FreshCare+

Udržuje vaše oblečenie svieže až 6 hodín po skončení cyklu.

6. ZMYSEL Inverter

Tichý a bezpečný motor v práčke.


SoftMove™

Špeciálne pohyby bubna na mieru pre každý typ odevu.

Veľký plniaci otvor – 34 cm

Ešte pohodlnejšie plnenie práčky.

Farby 15°

Účinné pranie farebných odevov pri 15 °C.

Clean+

Zaručuje najlepšie výsledky prania aj pri nízkych teplotách.


Rýchle pranie 30'

Svieža a čistá bielizeň len za 30 minút.

LCD FreshCare+

Ľahko ovládateľný displej na intuitívne pranie.

Odložený štart

Funkcia, ktorá rešpektuje váš čas.

Šport

Perfektná sviežosť vašej športovej bielizne.


Duvet

Čisté ako z čistiarne.

Vlna

Starajte sa o svoju vlnenú bielizeň.


Sila pary? Steam Expert

Funkcia Steam Expert kombinuje dva programy: Steam Hygiene a Steam Refresh. Steam Hygiene zvyšuje účinnosť vďaka tvorbe pary počas pracieho cyklu, pričom táto para zlikviduje všetky baktérie a zároveň bielizeň našuchorí. Steam Refresh zbaví bielizeň nepríjemných zápachov a zároveň uvoľní vlákna, takže bielizeň sa ľahšie žehlí. Vďaka funkcii Steam Expert bude vaša bielizeň čistá a pripravená na nosenie už niekoľko minút po vytiahnutí z práčky WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU.

Objavte technológiu 6. ZMYSEL, ktorá myslí za vás

Objavte inovácie a technológie práčky WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU, ktoré vás vždy zaujmú najlepšími výsledkami a pomôžu vám ušetriť až 50 % energie, vody a času. Stačí umiestniť bielizeň do bubna a vybrať program. Technológia 6. zmysel automaticky vyberie najlepšie parametre pre každý druh bielizne.

FreshCare+ udržuje vaše oblečenie svieže až 6 hodín po skončení cyklu

O vašu bielizeň v práčke WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU sa postarajú šetrná para a jemné pohyby bubna. Funkcia FreshCare+ využíva špeciálne pohyby bubna v kombinácii s parou, ktoré sa postarajú o ideálne prúdenie vzduchu a dokonalý stupeň vlhkosti, takže vaša bielizeň bude vždy svieža.

6. ZMYSEL Inverter na nočné pranie

Práčka WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU používa motor 6. ZMYSEL Inverter s dlhšou životnosťou, bezpečnosťou a úsporou až 30 % v porovnaní s energetickou triedou A+++. Výnimočné ticho (52 dB) vás nebude rušiť ani v noci.

Pocíťte silu jemnosti vďaka SoftMove™

Práčka WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU s technológiou SoftMove sa postará o oblečenie a všetky farby od samého začiatku cyklu. Špeciálne pohyby bubna u každého zo 14 programov zaručujú dokonalú ochranu ako vašich džínsov, tak jemných hodvábnych šiat.

Veľký plniaci otvor – 34 cm navrhnutý na pohodlné a jednoduché používanie

Funkcia FreshCare+ ponúka intuitívne a ergonomické riešenia, ktoré zjednodušujú interakciu a zabezpečujú príjemný zážitok z prania pre každého. Široký plniaci otvor s priemerom 34 cm a integrované ergonomické držadlo sú navrhnuté na jednoduché každodenné používanie a zaručujú ľahšie a rýchlejšie plnenie aj vyprázdňovanie práčky WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU.

Dlhodobo žiarivé farby 15°

Funkcia Colour 15 v práčkach WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU zabezpečuje efektívne pranie rôznofarebnej bielizne v jednom cykle bez miešania farieb. Zistíte, že pranie pri teplote 15 °C môže byť rovnako účinné ako pri teplote 40 °C.

Zabudnite na škvrny s Clean+

Objavte efektívny spôsob, ako sa zbaviť aj tých najodolnejších škvŕn v práčke WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU. Vyberte jednu z troch intenzít zašpinenia: silné, bežné, alebo slabé a funkcia Clean+ sa postará o odstránenie škvŕn pri teplote 40 °C.

Šetrite svoj čas rýchlym 30' praním

Program Rýchle pranie vám pomôže rýchlo osviežiť mierne znečistenú bielizeň už za 30 minút. S jeho pomocou si tak ľahko poradíte s košeľami a športovým oblečením.

Intuitívne a jednoduché použitie vďaka veľkému textovému displeju LCD FreshCare+

Vďaka veľkému textovému displeju práčky WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU máte neustály prístup k najdôležitejším informáciám o vašej bielizni (názov programu, čas do konca prania, teplota vody a počet otáčok) a môžete tak ľahko a intuitívne nastaviť parametre prania a zapnúť, či vypnúť extra funkcie.

Odložený štart rešpektuje váš čas

Práčka WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU ponúka funkciu Odložený štart, ktorá vám pomôže zorganizovať si svoj čas. Vďaka tejto funkcii môžete nastaviť čas začiatku pracieho cyklu podľa toho, ako vám to najlepšie vyhovuje.

Funkcia Šport pre perfektnú sviežosť športovej bielizne

Tento program práčky WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU je navrhnutý tak, aby iba ľahko prepral znečistené športové oblečenie ako sú napríklad tepláky, ponožky, alebo šortky. Zároveň odporúčame použiť iba polovicu bežného množstva tekutého pracieho prípravku.

Duvet pre čistú bielizeň ako z čistiarne

Tento program práčky WHIRLPOOL FWSD81283WCV EÚ je navrhnutý tak, aby dokázal vyprať bielizeň s náplňou ako sú deky, vankúše, či bundy. Odporúčame, aby ste tieto veci vkladali do bubna s okrajmi preloženými dovnútra a aby ste neplnili viac ako 3/4 objemu bubna. Pri tomto praní je vhodné použiť tekutý prací prípravok, iba tak bude pranie účinné.

Starajte sa o svoje vlnené oblečenie

S programom „Vlna“ môžete vyprať všetko vlnené oblečenie, aj napriek tomu, že na štítku je uvedené „Iba ručné pranie“. Ak chcete dosiahnuť optimálne výsledky, používajte špeciálne pracie prípravky a neprekračujte maximálnu hmotnosť náplne práčky WHIRLPOOL FWSD81283WCV EU.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 67 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,85 m (1,85 m)

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 47,5 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 83,7 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  WHPR016
Produktové číslo:  869991545750
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01