Obnoviť stránku

WHIRLPOOL FWDD 107168 WS EU

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL FWDD 107168 WS EU

Máte v kúpeľni málo miesta a nemáte kde sušiť vyprané prádlo? V tom prípade je kombinovaná práčka so sušičkou WHIRLPOOL FWDD 107168 WS EÚ presne to, čo potrebujete. Práčka so sušičkou Whirlpool vám ponúkne kapacitu pre pranie 10 kg a pre sušenie 7 kg, až 1 600 otáčok za minútu, odložený štart a poteší vás tiež nízkou prevádzkovou hlučnosťou 54 dB. Vďaka tomu môžete pohodlne prať a sušiť aj v noci za lacnejšiu sadzbu a pritom si dopriať ničím nerušený spánok. Zariadenie navyše patrí do energetickej triedy A, takže sa nemusíte obávať vysokej spotreby elektriny. Iste oceníte aj veľmi jednoduché ovládanie pomocou otočného voliča a prehľadného displeja.

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou WHIRLPOOL FWDD 107168 WS EU

  • Kombinovaná práčka so sušičkou za rozumnú cenu
  • Úsporná energetická trieda A, tichý chod
  • Bubon pojme až 10/7 kg bielizne (pranie a sušenie)
  • 14 programov sa postará o vašu bielizeň
  • Technológia 6. zmysel – znižuje spotrebu vody, času a energie až o 70 %
  • FreshCare+ poskytuje osvieženie parou
  • Tichý indukčný motor s dlhou životnosťou

Whirlpool FWDD 107168 WS EU – ideál aj pre väčšiu rodinu

Inteligentná práčka Whirpool ponúka okrem objemného bubna aj širokú škálu moderných technológií a spadá do kategórie spotrebičov novej generácie s 6. zmyslom, ktorý zaistí optimálny cyklus prania a zvolí ideálne množstvo náplne a tým znižuje spotrebu vody, energie a času až o 70 %. Ďalej ponúka 14 dômyselne navrhnutých programov, ktoré sa ideálne prispôsobia snáď všetkým typom rôznych tkanín. Medzi najzaujímavejšie patrí napríklad rýchly ekonomický režim 30 °C/30 min, špeciálny program na jemnú bielizeň, syntetiku, eco bavlnu či program Colours15° pre šetrné a úsporné pranie farebnej bielizne. Ďalšou vychytávkou je prítomnosť systému vyrovnávania stability, aby práčka pri odstreďovaní nevibrovala.

Sila pary s FreshCare+

Vďaka inovatívnej technológii FreshCare+ môžete na vlastnej koži spoznať nový rozmer sviežosti. Jemná para zároveň s pomalými pohybmi bubna prevetráva vypranú bielizeň v bubne práčky. Bielizeň vďaka tomu zostáva mäkká a svieža. Na výber tak budete mať hneď z 3 možností sušenia a to – do skrine, na vešiak a na žehlenie.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 73,4 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60,5 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  WHPR018
Produktové číslo:  869991550280
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02