Obnoviť stránku

Whirlpool AWSX 63213

4,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Whirlpool AWSX 63213

Whirlpool AWSX 63213 je spredu plnená automatická práčka s náplňou až 6 kg, ktorá patrí do energetickej kategórie A+++. Aj napriek tomu dosahuje výkon až na 1200 otáčok za minútu. Práčka disponuje systémom 6. zmysel Colours, ktorý automaticky nastaví všetky parametre tak, aby došlo k maximálnej úspore energie, vody a času. Spotrebu energie môžete sledovať aj na špeciálnom Ecomonitore, ktorý vás ihneď po výbere programu informuje o jeho energetickej spotrebe.
Technológia Colours využíva asymetrické otáčanie bubna na dosiahnutie rovnakého pracieho výkonu, ako pri vysokých teplotách. Bielizeň sa tak perie pri teplote 15 °C a výsledok je rovnaký, ako pri teplote 40 °C. Na prehľadnom displeji si môžete vybrať jeden z 18 programov, medzi ktorými nechýba rýchle 15 minútové pranie, programy pre tmavú, farebnú a svetlú bielizeň alebo Clean+ program, ktorý predĺži fázu intenzívneho prania a tým vás navždy zbaví všetkých škvŕn. Samozrejmosťou je tiež možnosť odložiť štart práčky až o niekoľko hodín.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 61 kg

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 18

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 45 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 84,5 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Displej
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP1003a
Produktové číslo:  AWSX63213
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01