Obnoviť stránku

WHIRLPOOL AKZ9 6290 NB

+ 10 rokov záruka na motor ventilátora
5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
377,90 €

WHIRLPOOL AKZ9 6290 NB

Vstavaná rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB vás na prvý pohľad uchváti svojim moderným vzhľadom v atraktívnom čiernom vyhotovení. Spotrebič spadá do energetickej triedy A+ a disponuje vnútorným priestorom s objemom 73 l. Na vstavanej rúre oceníte senzorovú technológiu rúr v podobe 6. zmyslu Pečenie, elektronický dotykový displej či ľahké pyrolytické čistenie. Rovnomernú distribúciu vzduchu po celom vnútornom priestore rúry Whirlpool AKZ9 6290 NB zaisťuje kruhové výhrevné teleso s ventilátorom, s ktorým pohodlne upečiete sladké aj slané pokrmy až na troch úrovniach súčasne bez toho, aby sa miešali ich chute. Pripečení s rúrou Whirlpool tak ušetríte nielen za energiu, ale aj čas.


Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry Whirlpool AKZ9 6290 NB

  • Spotrebič Whirlpool AKZ9 6290 NB energetickej triedy A+
  • Vnútorný priestor rúry s objemom 73 l na prípravu veľkého množstva jedla
  • Vstavaná rúra umožňujúca pečenie na troch úrovniach súbežne
  • Spotrebič s maximálnou pracovnou teplotou 250 °C
  • Senzorová technológia rúr 6. zmysel Pečenie
  • Elektronická kontrola teploty a doby pečenia
  • Časovač pre nastavenie presnej doby prípravy pokrmu
  • Technológia Soft Closing zaisťujúca tiché zatváranie dvierok

Hlavné technológie elektrickej rúry Whirlpool AKZ9 6290 NB


Elektrická rúra s technológiou 6. zmysel, ktorá myslí za vás

Aj varenie môže byť zábava. S elektrickou rúrou Whirlpool AKZ9 6290 NB to bude však úplná hračka. Rúra na pečenie je totiž vybavená inovatívnym 6. zmyslom, ktorý dokáže úplné zázraky. Pomocou zabudovaných senzorov odhadne množstvo a určí teplotu aj čas pečenia tak, aby výsledok bol vždy dokonalý. Všetko môžete pohodlne sledovať na prehľadnom displeji rúry Whirlpool AKZ9 6290 NB.

Vstavaná elektrická rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB s funkciou Cook3 pripraví až 3 pokrmy naraz

Pokiaľ nestíhate a chceli by ste mať všetky pokrmy hotové zároveň, určite oceníte praktickú funkciu Cook3, ktorá vám umožní pripraviť až 3 pokrmy naraz bez toho, aby došlo k zmiešaniu chutí a vôní. Výsledkom je perfektná kvalita a výrazná úspora času a energie.

Vstavaná rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB s Multiflow funkciou

Ideálne prepečenie vašich pokrmov dosiahnete pomocou teplovzdušnej funkcie Multiflow, ktorá pripraví vaše pokrmy rýchlo a zároveň rovnomerne. Ventilátor v spojení s kruhovým vykurovacím telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore vstavanej rúry Whirlpool AKZ9 6290 NB, vďaka čomu je zaistená rovnomerná tepelná úprava zo všetkých strán súčasne.

Úsporná funkcia Ready2Cook

Aby ste mali pečenie ešte o niečo komfortnejšie, je elektrická rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB vybavená unikátnou funkciou Ready2Cook. Táto funkcia umožňuje vložiť pokrm do rúry aj bez zdĺhavého predhrievania.

SoftClosing+ pre tiché zatváranie dvierok rúry na pečenie Whirlpool AKZ9 6290 NB

Rúra na pečenie Whirlpool AKZ9 6290 NB je tiež vybavená systémom SoftClosing+, vďaka ktorému bude zatvorenie dvierok tiché a veľmi pohodlné. Stačí len ľahko zatlačiť a dvierka sa pohodlne zavrú.

Detská ochrana pre vaše malé ratolesti

Vstavaná elektrická rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB myslí aj na vašich najmilších. Ochrana spočíva v podobe zablokovania ovládacieho panela. Aby ste zabránili zmenám aktuálneho nastavenia rúry, stačí na niekoľko sekúnd pridržať príslušné tlačidlá.

Vstavaná rúra má úspornú energetickú triedu A+

Vstavaná rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB patrí do energetickej triedy A+, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Rúra spotrebuje o 30 % menej elektrickej energie než bežné spotrebiče v rovnakej energetickej triede, bez toho, aby to malo vplyv na jej schopnosti a funkcie.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Pravý horúci vzduch
Príkon 3 650 W
Vysúvanie plechu Závesné rošty
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,4 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Displej, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok, Mechanické ovládanie, 6. zmysel
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 73 l

Dizajn

Dizajn Klasický

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  WHTR042
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  859991531370
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02