Obnoviť stránku

Whirlpool AKR 648 IX

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool AKR 648 IX

Whirlpool AKR 648 IX predstavuje spoľahlivé riešenie na príjemné varenie bez nežiaducich zápachov a výparov. Komínový odsávač pár disponuje výkonom až 352 m3 za hodinu. Dokonale si tak poradí s ovzduším aj vo väčších kuchyniach. Zvoliť si môžete jeden z troch rôznych stupňov výkonu. Výhodou sú dva umývateľné tukové hliníkové filtre. Prácu na platni vám sprehľadní elegantné úsporné osvetlenie. Rýchlosť odsávania ľahko nastavíte pomocou posuvného tlačidla na prednom ovládacom paneli.
Špičkový odsávač dosahuje optimálnu šírku 60 centimetrov, preto skvele zapadne medzi ostatné spotrebiče. Využiť môžete aj možnosť pripojenia na odsávanie ku komínu alebo na recirkuláciu. Oceníte tiež veľmi nízku hlučnosť, v rozmedzí od 55 do 67 dB.
Moderný spotrebič ponúka elegantný dizajn v štýlovom antikorovom vyhotovení, vďaka ktorému perfektne doplní interiér vašej kuchyne. Doprajte si patričný komfort počas každodennej prípravy pokrmov a dýchajte vždy čistý a svieži vzduch.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre digestora

Energetická trieda E

Typ

Typ Komínový

Funkcie a výbava

Vlastnosti Elektronické ovládanie
Funkcie Recirkulácia

Vývody

Počet 1
Priemer 12 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 12 cm

Výkon

Farba

Farba Strieborná

Energetická trieda

Ročná spotreba energie 125 kWh/annum

Hlučnosť

Hlučnosť 69 dB
Kód:  FAV5300x
Produktové číslo:  AKR648IX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11