Obnoviť stránku

Whirlpool AKP 671 IX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool AKP 671 IX

Jedinečná multifunkčná rúra Whirlpool AKP 671 IX spadá do série dizajnovo veľmi podarených spotrebičov, ktoré sa vyznačujú najmä pravidelnými líniami a nerezovým hranatým madlom. Rúra je určená na zabudovanie a patrí do energetickej triedy A . Vzhľad rúry je ešte navyše podčiarknutý displejom s hodinami. Po jeho stranách sú potom gombíky, ktoré umožňuje nastavenie funkcie rúry. Údržba rúry je veľmi jednoduchá vďaka katalytickým doskám po stranách rúry a dvierkam z povrchu smart-clean pôjde čistenie samo! Manipulácia s horúcimi plechmi na pečenie je uľahčená prítomnosťou teleskopických výsuvov, ktoré si môžete dokúpiť.
Whirlpool AKP 671 IX ponúka päť základných funkcií pečenia , Medzi ktorými nájdete horúci vzduch, grilovanie alebo tiež rýchle rozmrazovanie. Samozrejmosťou je prítomnosť ventilátora, ktorý udržuje v celom priestore rúru konštantnú teplotu. Vnútorný objem 60 litrov zabezpečuje pohodlnú prípravu i väčších kusov mäsa či objemných tort. Vďaka kvalitnému osvetlenie nebude nutné neustále otvárať rúru pre kontrolu pripravovaného pokrmu a nedôjde tak k uvoľneniu tepla.

Parametre a špecifikácia

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,4 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Sieťový kábel Áno, bez zástrčky

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 60 l
Kód:  FBT1755u
Produktové číslo:  AKP671IX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17