Obnoviť stránku

Whirlpool ACWT 5G311 / IX

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool ACWT 5G311 / IX

Predstavujeme kombinovaný plynový sporák a elektrickú rúru, patriacu do energeticky úspornej triedy A. Vďaka šírke 50 cm a antikorovému vyhotoveniu dobre zapadne do každej kuchyne. Varná doska ponúka celkom 4 plynové horáky, zapaľovanie všetkých horákov je elektrické a je súčasťou gombíkov. Objem vnútra elektrickej rúry je 60 litrov a ponúka niekoľko rôznych funkcií, medzi nimi nájdeme napríklad funkcia 6. zmysel, ktorá ponúka výber z prednastavených 30 receptov podľa kategórie jedla, nastaví odporúčanú teplotu, výkon ohrievacích telies a odporučí úroveň na vloženie pekáča s jedlom.

Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálne antikorové spracovanie zapadne do každej kuchyne
  • Štyri plynové horáky s elektrickým zapaľovaním integrovaným v gombíku
  • Spotrebič patrí do energetickej triedy A, takže šetrí váš rodinný rozpočet aj životné prostredie
  • Jednoduchá údržba vďaka špeciálnemu povrchu a vyberateľná masívna mriežka
  • Časovač dĺžky pečenia
  • Nadštandardné funkcie a výbava rúry

Bezpečné a pohodlné varenie za každej situácie

Obsluha nového pomocníka je naozaj jednoduchá a intuitívna. Ľahšie to už nejde - len stlačiť gombík, následne otočiť a vybraný horák sa automaticky zapáli. V prípade náhodného zhasnutia z akýchkoľvek príčin, či už je to prievan alebo zaliatie tekutinou, bezpečnostný ventil v každom horáku zablokuje únik plynu do priestoru. Ak vás únik plynu po zhasnutí plameňa niekedy pred tým desil a odrádzal pred kúpou plynového spotrebiča, dnes sa už s týmto modelom od spoločnosť Whirlpool nemusíte v žiadnom prípade strachovať! Veľký úžitkový objem 60 litrov zaistí dostatočný priestor na pečenie aj objemnejších tort či väčších kusov mäsa. Upratovanie vnútra spotrebiča bude o to jednoduchšie - napomáhajú tomu celosklenené dvierka a špeciálne upravený hladký povrch. 

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Antikoro

Rozmery

Šírka 50 cm

Energetická trieda

Kód:  FBM3501a
Produktové číslo:  ACWT5G311/IX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16