Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WHIRLPOOL 3LWTW4815FW

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL 3LWTW4815FW

Doprajte si pocit z dokonale čistej bielizne a zverte ho poloprofesionálnej práčke Whirlpool s vrchným plnením, ktorá ho zbaví všetkých nečistôt aj odolných škvŕn. Veľký antikorový bubon s objemom 99 l pojme až 15 kg bielizne. Rýchlosť, účinnosť a úspornosť majú vo veľkých prevádzkach vysokú cenu. Či už hľadáte ideálnu práčku do penziónu, welness centra či kempu, Whirlpool vám poskytne tie najlepšie výsledky. Zvoľte jeden z 21 programov a roztočte bubon až do 660 otáčok za minútu. Stavte na istotu, kúpte si spoľahlivú práčku Whirlpool.

Kľúčové vlastnosti práčky Whirlpool 3LWTW4815FW v bielej farbe

  • Vhodná pre poloprofesionálne použitie a každodennú prevádzku
  • Práčka pojme až 15 kg bielizne
  • 21 programov
  • Šiesty zmysel prispôsobí výkon práčky a spotrebu pre množstvo bielizne
  • Antikorózna povrchová úprava bubna

Šiesty zmysel

Práčka Whirlpool je nielen vysoko účinná a úsporná, ale disponuje aj technológiou šiesteho zmyslu, ktorý rozpozná zaťaženie práčky a prispôsobí mu spotrebu vody aj energie. Výkon práčky tak vždy zodpovedá množstvu bielizne, čo vám ušetrí peniaze, bez toho aby došlo k zníženiu kvality pri praní. Miešadlo s hladkým povrchom zabráni zapletaniu bielizne a ochráni vlákna tkaniny pred poškodením. Bubon práčky Whirlpool má antikoróznu úpravu, ktorá predchádza vzniku hrdze a chráni bubon pred zlomením či prasknutím. Rozmery práčky sú 106,7 × 69,9 × 68,6 cm. 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 54,5 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,85 m (1,85 m)

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 12

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 68,6 cm
Šírka 69,9 cm
Výška 106,7 cm

Funkcie

Funkcie práčky Rýchly program, LED indikátory

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  WHIPR004
Produktové číslo:  489100011077
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17