Obnoviť stránku

WD VelociRaptor 250GB 64MB cache

4,4 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD VelociRaptor 250GB 64MB cache

Prvotriedna, vysoko spoľahlivý pevný disk značky Western Digital VelociRaptor vylepšený najmä rýchlosťou, vyrovnávacou pamäťou a vyššou hustotou dátového záznamu. Je určený pre moderné rozhranie SATA III as kapacitou 250 GB. Vyrovnávacia pamäť 64 MB a rýchlosť rotácie 10 000 RPM zaručuje výbornú odozvu aj pri úlohách serverov, spracovanie videa, zvuku, grafiky alebo počítačových hrách. O tichý a spoľahlivú prevádzku sa starajú motory s fluidným ložiskami, disk má tak vyššiu životnosť než klasické prevedenie. Pre bezproblémovú prevádzku je disk vybavený špeciálnym súborovým systémom Advanced Format, s ktorým si skvele rozumie moderné operačné systémy ako je napríklad Microsoft Windows 7.
Serial ATA III ponúka na rozdiel od staršieho rozhrania vyššiu priepustnosť a výkon, podporu pokročilých technológií ako je NCQ pre optimalizáciu trasy čítacích hláv alebo jednoduchšia a spoľahlivejšia kabeláž. Technológia NCQ ukladá požiadavky na čítanie do vyrovnávacej pamäte a pri znalosti polohy čítacích hláv nastavuje optimálnu trasu pre najrýchlejší presun na požadované miesto. Požiadavky na prístup k disku sú priebežne vyhodnocované a trasa hlavičiek je stále modifikovaná. Vo výsledku sa tým zníži oscilácie čítacích hláv a urýchli prístup k disku.
Parametre a špecifikácie:
MTBF:
1,4 mil hodín
Spotreba:
Čítanie/zápis: 5,1 W
Nečinný: 4,2 W
Standby: 1,1 W
Spánok: 1,1 W
Hluk:
Vyhľadávanie: 37 dBA
Nečinný: 30 dBa

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,1 mm (2,61 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 500 g (0,5 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Do počítača

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 64 MB

Spotreba

Kód:  FW631c2
Produktové číslo:  WD2500HHTZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13