Obnoviť stránku

WD My Book Thunderbolt Duo 4TB (NoCable)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD My Book Thunderbolt Duo 4TB (NoCable)

Spracovaním, rýchlosťou i funkčnosťou profesionálne diskové úložisko v uhladenom kovovom tele . Zariadenie je opatrené dvojicou pevných diskov s celkovou kapacitou dokonca 4 TB ! Výhodou použitia dvoch diskov je možnosť režimu RAID podľa toho, ktorý je pre vás optimálny. Výberom poľa RAID 0 (Prekladania) získate potrebný výkon pri tvorbe a úprave graficky náročných mediálnych súborov. Ak nastavíte režim poľa RAID 1 (Zrkadlenie), prináša diskový systém zdvojenú ochranu dát, ktorá je zabezpečená prostredníctvom automatickej tvorby duplicitné kópie dát. Ak chcete používať dva samostatné disky, môžete v systéme nastaviť režim JBOD .
Pre plné využitie oboch diskov je zariadenie vybavené hneď dvojicou konektorov Thunderbolt . Rozhranie Thunderbolt je unikátny prenosovou rýchlosťou až 10 Gbps , Takže ani náročný multitasking nie je žiadnym problémom. Navyše je toto rozhranie inteligentný, a tak dovoľuje prepojiť niekoľko Thunderbolt diskov . Disky možno formátovať na systém súborov HFS + J alebo exFAT . Jedná sa teda o ideálne riešenie pre ukladanie dát či rovno pre spúšťanie systému Apple Mac OS.

Doplňujúce informácie:

Diskové funkcie:
RAID 0/RAID 1/JBOD

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 99 mm (9,9 cm)
Výška 157 mm (15,7 cm)
Hĺbka 165 mm (16,5 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 2 150 g (2,15 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Externý

Vlastnosti

Rozhranie externé Thunderbolt
Funkcie RAID
Kód:  FW860e2
Produktové číslo:  WDBUTV0040JSL-EESN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19