Obnoviť stránku

WD My Book 3.0 2TB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD My Book 3.0 2TB

Špičkový externý disk značky Western Digital s kapacitou 2000 GB a veľmi rýchlym prenosom dát. Vášmu počítaču poskytne veľkú kapacitu na dáta a znamenitý výkon vďaka prepojenie pomocou USB 3.0. Samozrejme je možné disk pripojiť aj k portu USB 2.0, disk však bude brzdený pomalším prenosom dát. Disk je preformátovaný na dnes bežný systém súborov NTFS. Samozrejmosťou je kompatibilita s Microsoft Windows Seven.
Nová špecifikácia rozhrania USB 3.0 s názvom SuperSpeed USB vyniká najmä vyššou maximálnou prenosovou rýchlosťou 5 Gbit/s, čo desaťnásobok staršie revízie USB 2.0. Pridáva navyše režimy pre úsporu energie a nové druhy prenosu. Ač používa iný druh kábla, tvar konektoru je zachovaný a je spätne kompatibilný so staršími radiči USB2.0 a USB1.1. Všetko funguje, ako sme zvyknutí, teda zariadenia ide pripájať a odoberať bez reštartu systému (HotSwap).
Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
2000 GB (NTFS)

Rýchlosť otáčania:
7200 RPM

Rozhranie:
USB 3.0 (5 Gbit/s)
Podporované systémy:
Microsoft Windows XP, Vista, Seven

Rozmery:
135 x 48 x 165 mm
Hmotnosť:
1,18 kg

Prevádzková teplota:
5 ° - 35 ° C
Súčasťou balenia:
Externý disk
USB 3.0 kábel
Napájací adaptér
Užívateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FW851f
Produktové číslo:  WDBAAK0020HCH-EESN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07