Obnoviť stránku

WD Blue 80GB 8MB cache

4,2 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD Blue 80GB 8MB cache

Značkový pevný disk s kapacitou 80 GB je vybavený veľkým množstvom technológií pre ochranu dát a bezporuchovú prevádzku. Disk je určený pre rozhranie Ultra ATA a obsahuje vyrovnávaciu pamäť o veľkosti 8 MB. Vnútri disku sa točí tri platne rýchlosťou 7200 otáčok za minútu. Výborný čas prístupové doby zaručuje rýchle a pohotové nájdenie uložených dát a pripravenosť na ich zápis. Tomu pomáha aj technológie SoftSeek, ktorá pomocou vylepšeného vyhľadávacieho algoritmu pre zápis a čítanie zvyšuje účinnosť vykonávaných operácií. Technológia WhisperDrive minimalizuje hluk disku na hodnotu približujúce sa prahu počuteľnosti ľudského ucha.
Ochrana dát je zabezpečená pomocou vynikajúcej technológie Data Lifeguard. Pevný disk automaticky hľadá poškodená miesta disku, ktorá následne izoluje a snaží sa ich opraviť. To spolu s ochranou ShockGuard chrániaca disk proti otrasom výrazne predlžuje dobu životnosti pevného disku. Program Data Lifeguard Tools, ktorý je možné stiahnuť zo stránok výrobcu, Vám pomôže s inštaláciou, diagnostikou a jednouduchou opravou dát pevného disku.
Parametre a špecifikácie:
Rozhranie:
EIDE Ultra ATA 100
Prístupová doba:
Priemerne 8,9 ms
Prevádzková teplota:
5 - 55 ° C

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 25,4 mm (2,54 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 430 g (0,43 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Do počítača

Vlastnosti

Rozhranie interné Ultra ATA
Vyrovnávacia pamäť 8 MB

Spotreba

Kód:  FW012a
Produktové číslo:  WD800AAJB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08