Obnoviť stránku

WD Caviar Blue 1TB 32MB cache

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD Caviar Blue 1TB 32MB cache

Profesionálne, rýchly a spoľahlivý pevný disk s výbornou kapacitou 1000 GB a unikátnou vyrovnávacie pamäťou 32 MB.Je určený pre vysokorýchlostné rozhranie Serial ATA II.Tieto parametre zaručujú nadštandardný výkon disku pre výkonné zostavy, multimediálne zariadenia a počítače určené pre hranie hier.Disk je vybavený veľkým množstvom technológií pre ochranu dát a bezporuchovú prevádzku, dosahuje rýchlosti 7200 otáčok za minútu a rozhranie Serial ATA II umožňuje prenášať dáta rýchlosťou až 3000 MBit/s
Výborný čas prístupové doby zaručuje rýchle a pohotové nájdenie uložených dát a pripravenosť na ich zápis.Tomu pomáha aj technológie IntelliSeek, ktorá pomocou vylepšeného vyhľadávacieho algoritmu pre zápis a čítanie zvyšuje účinnosť vykonávaných operácií.Ochrana dát je zabezpečená pomocou vynikajúcej technológie Data Lifeguard.Pevný disk automaticky hľadá poškodená miesta disku, ktoré následne izoluje a snaží sa ich opraviť.To spolu s ochranou ShockGuard chrániaca disk proti otrasom výrazne predlžuje dobu životnosti pevného disku.S lepší inštaláciou, diagnostikou a prípadnú jednoduchou opravou dát sú k dispozícii programy vytvorené špeciálne pre tieto disky v balíku Data Lifeguard Tools.
Použitá technológia SecureConnect zosilňuje konektory Serial ATA a zamedzuje tak praskanie pri manipulácii s káblami.
Parametre a špecifikácie:
Kapacita:
1000 GB
Rýchlosť otáčania:
7 200 RPM
Vyrovnávacia pamäť:
32 MB
Rozhranie:
Serial ATA II (3000 MB/s)
Prístupová doba:
Priemerne: 8,9 ms
Hlučnosť:
V pokoji: 28 dB
V prevádzke: 33 dB
Rozmery:
26,1 x 101,6 x 147 mm
Váha:
0,69 kg
Prevádzková teplota:
0 - 60 ° C

Kód:  FW135n
Produktové číslo:  WD10EALS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17