Obnoviť stránku

WD Caviar AV Green Power 1TB 8MB cache

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD Caviar AV Green Power 1TB 8MB cache

Vynikajúci úsporný pevný disk s kapacitou 1000 GB zo série Caviar AV vhodný pre multimadiální použitie.Kľúčom k tak vysokej kapacite je použitie kolmého zápisu.Technológia kolmého zápisu umožňuje uložení dat kolmo na platňu disku, dátový záznam je tak hustší a kapacita niekoľkonásobne vyššia oproti staršiemu pozdĺžnemu zápisnice.Výkon ďalej podporí 8 MB pamäte cache.Vďaka svojej nízkej spotrebe aj vydávaným hluku je disk vhodný pre domáce audio video techniku, multimediálne počítače, HTPC alebo na použitie v externých boxoch.

Známka Green Power značí prevratnú technológiu pevných diskov, ktorá znižuje prevádzkové spotrebu, vyžarované teplo a hluk.Zabezpečujú ju úsporné funkcie IntelliPower a IntelliSeek.Prvý z nich synchronizuje otáčky diskových platní, prenosovú rýchlosť a cachovania tak, aby disk obmedzil spotrebu a zároveň podával optimálny výkon.IntelliSeek prepočítava optimálnu súhru hlavičiek a platní pre čo najlepší pomer medzi výkonom, hlučnosťou a spotrebou.Tieto funkcie šetrí výdrž disku i životné prostredie.

Parametre a špecifikácie:

Typ disku:
Kolmý zápis na plotnu (perpendicular magnetic recording)

Kapacita:
1000 GB

Rýchlosť otáčania:
5400 - 7200 RPM (IntelliPower)

Vyrovnávacia pamäť:
8 MB

Rozhranie:
Serial ATA II

Prenosová rýchlosť:
Až 3 Gb/s

Hluk:
Seek:27 dBA
Idle:25 dBA

Spotreba:
Čítanie, zápis:5,4 W
Nečinnosť:2,8 W
Spánok:0,4 W

Rozmery:
101,6 x 147 x 26,1 mm

Hmotnosť:

Kód:  FW227a
Produktové číslo:  WD10EAVS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08