Obnoviť stránku

WD 2.5" My Passport Studio 2TB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD 2.5" My Passport Studio 2TB

Elegantný externý disk v hliníkovom puzdre s rozhraním USB 2.0 a dvoma FireWire 800 konektory. To vám prinesie vysokú rýchlosť, takže kapacitu 2000 GB budete môcť užívať bez zdržiavania pomalým prenosom. Vďaka tomu sa hodí pre aktívny rozšírenie kapacity notebooku , Časté zálohovanie dôležitých dát as kompaktnými rozmermi sa uplatní najmä pre prenášanie celých zbierok dát . Vnútornej časti disku sú navrhnuté tak, aby zodpovedali náročným požiadavkám na životnosť, odolnosť proti nárazom a dlhodobú spoľahlivosť. Disk je naformátovaný na systém HFS + pre zariadenia Apple a po pripojení je okamžite pripravený k práci, vrátane zálohovania pomocou aplikácie Apple Time Machine.
Ak je disk pripojený k portu FireWire, dosahuje netušených rýchlosťou prenosu dát. Film, v dnes už štandardné HD kvalite, skopírujete len za zlomok času. Samotná rýchlosť prenosu sa blíži až k 800 Mb/s Žiadne externé napájanie nie je potrebné , Aj takto výkonný disk si vystačí s energiou iba z konektorov. V balení nájdete aj prepojovacie káble USB a FireWire.
Pomocou nástroja WD Security môžete nastaviť ochranu heslom a hardvérové \u200b\u200bšifrovanie , Čím ochránite súbory pred neoprávneným prístupom. Citlivé osobné dokumenty či fotografie budú dosiahnuteľné len pre vaše oči. Pomocou dodaných nástrojov WD Drive Utilities nastavíte režim spánku, spustíte diagnostiku a využijete aj ďalších funkcií.

Obsah balenia:

Externý disk

USB kábel

FireWire kábel

Manuál

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 84 mm (8,4 cm)
Výška 24 mm (2,4 cm)
Hĺbka 126 mm (12,6 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 370 g (0,37 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FW832m8
Produktové číslo:  WDBU4M0020BBK-EESN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06