Obnoviť stránku

WD 2.5 "My Passport Pre 4000GB Thunderbolt

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD 2.5 "My Passport Pre 4000GB Thunderbolt

Spoločnosť Western Digital je špičkou vo svojom obore a udáva tempo technológiám pre ukladanie dát. Produkuje vysoko spoľahlivé pevné disky, za ktoré sa dá bezpečne označiť aj rad My Passport Pro. Tá je priamo navrhnutá pre Mac zariadenia s dôrazom na maximálna rýchlosť dát , Univerzálny konektivitu a veľkú kapacitu pre náročných zákazníkov. Disk je naformátovaný na systém HFS + Journaled a po pripojení je okamžite pripravený k práci, vrátane zálohovania pomocou aplikácie Apple Time Machine.
Disk využíva pokročilé rozhranie Thunderbolt a dosahuje netušených rýchlosťou prenosu dát. Film, v dnes už štandardné HD kvalite, skopírujete len za zlomok času. Samotná rýchlosť prenosu sa blíži až k 230 MB/s Žiadne externé napájanie nie je potrebné , Všetku potrebnú energiu dodá priamo rozhranie Thunderbolt. Integrovaný kábel je navyše k disku pripevnený, takže svoj kábel Thunderbolt nikdy nestratíte.
Odolné puzdro z anodizovaného hliníka chráni vaše cenné dáta vnútri. Nehody sa ale stávajú a je potrebné myslieť na zálohovanie. Prenosné úložisko WD My Passport dodávané s aplikáciou WD Drive Utilities , Ktorá sa postará nielen o pravidelné a hlavne automatické zálohovanie, ale aj synchronizáciu s cloudom, diagnostiku alebo napríklad uspania disku.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 88,5 mm (8,85 cm)
Výška 44,2 mm (4,42 cm)
Hĺbka 144 mm (14,4 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 720 g (0,72 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FW832q2
Produktové číslo:  WDBRNB0040DBK-EESN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02