Obnoviť stránku

Wesco Grandy box čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wesco Grandy box čierny

Retro chlebník v modernom prevedení Wesco Grandy Box v čiernej farbe prinesie do Vašej kuchyne úplne novú dimenziu.Chlebník je ideálna pre skladovanie pečiva, sušienok alebo napríklad koláčov. 

kľúčové vlastnosti

  • retro chlebník v modernom prevedení
  • vyrobené z kvalitnej práškovej ocele
  • ventilačné otvory pre zachovanie čerstvosti potravín
  • kvalitné spracovanie od nemeckého výrobcu s dlhoročnou tradíciou
  • čierna farba
  • rozmery 42 × 17 × 23 cm

Kvalitný materiál a spracovanie

Chlebník s rozmermi 42 × 17 × 23 je vyrobený z kvalitnej prášok rozdrvené ocele. Tento chlebník je nevyhnutnosťou pre každého milovníka retro dizajnu. Ventilačné otvory zaisťujú cirkuláciu vzduchu pre zachovanie čerstvosti Vašich potravín. Chlebník nie je vhodné umývať v umývačke.

Firma Wesco

Nemecká firma Wesco sa špecializuje na výrobu kuchynských doplnkov v americkom štýle. Výrobky sa vyznačujú trvanlivosťou aj pri dennom použití a kvalitou vďaka stopadesátileté skúsenosti firmy Wesco v obrábaní a spracovanie ocele. Výrobky tejto firmy sa stanú ozdobou kuchyne každého milovníka dizajnu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Kov
Kód:  WESCHL004
Produktové číslo:  235201-62
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04