Obnoviť stránku

Weider

Značka Weider

Produkty Weider ako symbol kvality vo svete fitness

Legendárna spoločnosť Weider, založená v roku 1936, stojí niekoľko rokov na čele športovej výživy, a to nielen na nemeckom trhu. Pýši sa kvalitnými, čistými produktmi z prvotriednych surovín vyrábanými pod ochrannými známkami. Výrobky Weider, od proteínov a gainerov cez spaľovače tuku či vitamíny a minerály až po kolagén a ďalšie fitness doplnky stravy, predstavujú populárnu voľbu mnohých profesionálnych športovcov. Či už ste teda vrcholový športovec alebo nadšený fitness začiatočník, na produkty značky Weider sa môžete spoľahnúť. Weider vždy stavia vaše zdravie na prvé miesto.

weider proteín

Proteíny a proteínové tyčinky Weider: Doprajte svalom to najlepšie

Potrebujete niečo viac ako bežný proteín? Spoločnosť Weider ponúka širokú paletu prémiových proteínových produktov, ktorá zahŕňa ako klasické proteíny s obsahom až 70 % bielkovín, tak aj balenie pre náročných s obsahom nad 80 %. Ďalej potom kvalitné viaczložkové proteíny či kazeíny na noc. Pocítiť silu prírody v každom grame môžete v podobe prírodných proteínov. Pre všetkých športových nadšencov sú tu aj profesionálne proteínové tyčinky Weider s minimom sacharidov a maximom bielkovín. Weider proteíny zaistia, aby vaše svaly dostali to najlepšie.

Rýchla cesta k väčšej sile s Weider gainermi

Spoločnosť Weider formulovala gainery tak, aby vám poskytli okamžitú energiu a to bez zaťažovania vášho metabolizmus. Gainery vám umožnia intenzívnejší tréning a podporia rast svalov. Každá dávka ponúka presne to, čo vaše telo potrebuje na rýchly svalový rast – optimálne množstvo sacharidov a tukov s obsahom bielkovín do 20 %. S rýchlo stráviteľnými gainermi Weider získate tú správnu energiu a živiny pre maximálny svalový rast.

weider gainer
Doplnky stravy Weider

Doplnky stravy Weider – ultimátny zdroj kvalitnej športovej výživy

Pridajte sa k Weider a objavte všetky tajomstvá optimálneho športového výkonu. Weider ponúka nielen bežné vitamíny, ale aj špeciálne športové doplnky, ako je nenávykový hormón spánku Melatonín či mocný antioxidant Weider Beta-Alanine. Kvalitná a komplexná kĺbová výživa Weider sa postará o to, aby vaše kĺby zostávali v top kondícii. A ak hľadáte extra booster výkonu, siahnite po kreatíne, ktorý vám dodá energiu a podporí rast svalovej hmoty.

Spresniť parametre
86 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03