Obnoviť stránku

Webkamera Logitech QUICKCAM Communicate STX for Skype, USB

Webkamera Logitech QUICKCAM Communicate STX for Skype, USB

Vynikající webová kamera s kvalitným CMOS senzorom pre videokomunikaci cez internet.Vďaka tejto kamere sa môžete zúčastniť videokonferencie alebo natáčet videosekvence či fotit fotografie.Zariadenie je vybavené vlastným mikrofónom s technológiou RightSound, ktorá zamedzuje ozvěna.Základ kamery tvoria senzor typu CMOS, vďaka ktorému vytvoríte video bez interpolácie až do rozlíšenia 640 x 480 pixelov.Ukladať môžete aj fotografie, ktoré vďaka softvérové interpoláciu majú maximálne rozlíšenie až 1280 x 1024 pixelov.Plynulý obraz zaisťuje frekvencia 30 snímok za sekundu.Jednoduchú inštaláciu a pripojenie zaručuje rozhrania USB.
Webová kamera spolupracuje so všetkými programami pre zasielanie okamžitých správ, ako je napríklad Skype alebo MSN Messenger.Podporované sú operačné systémy Microsoft Windows 98 SE, 2000, ME a XP.Súčasťou balenia sú aj programy pre komunikáciu alebo jednoduchú úpravu fotografií.
Parametre a špecifikácie:
Typ senzora:
CMOS
Záznam videa:
Až 640 x 480 pixelov
Záznam statických obrázkov:
Až 1280 x 1024 pixelov (interpolovaně)
Obrazová frekvencia:
Maximálne 30 snímok / s
Rozhranie:
USB 2.0 (spätne kompatibilný s USB 1.1)
Ostatné funkcie:
Zabudovaný mikrofón
Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 98 SE, 2000, ME, XP
Certifikované aplikácie:
MSN Messenger Video Conversation
AOL Instant Messenger
Yahoo!Messenger
Skype Video
Windows Messenger
Kód:  JS029c
Produktové číslo:  961464-0924

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02