Obnoviť stránku

WD Red Pro 8 TB

5 2 hodnotení

WD Red Pro 8 TB

Ak pre vašu malú alebo stredne veľkú firmu hľadáte vhodný harddisk využiteľný v úložisku NAS s 1 až 16 pozíciami, vaše hľadanie dospelo k svojmu koncu. Na rozšírenie kapacity vášho úložiska poskytne harddisk spoločnosti Western Digital nekompromisný priestor s kapacitou 8000 GB. Keďže sú tieto disky určené na nepretržité prevádzky 24 hodín, 7 dní v týždni, boli podrobené pred svojím odoslaním záťažovým testom, ktoré vám sú zárukou spoľahlivej funkčnosti aj pri dlhodobej prevádzkovej dobe. 

Kľúčové vlastnosti

  • 8 TB dát pre vaše NAS
  • Technológia NASware 3.0 zaistí vyššie bezpečie pre vaše dáta
  • Funkcia StableTrac pre ochranu disku pred vibráciami
  • Určené pre nepretržitú prevádzku 24/7
  • Disky sú podrobené náročnému testovanie, takže ich spoľahlivosť je zaručená

Technológia NASware a vysoká spoľahlivosť

S náročným prostredím NAS si disky Red Pre poradia vďaka technológii NASware 3.0. Tá zaisťuje bezproblémovú integráciu disku do NAS, ohromnú ochranu dát a optimálny výkon aj pri nižšej spotrebe elektrickej energie. Súčasťou tejto technológie sú tiež kontrolné mechanizmy na zotavenie po chybe, ktoré zabraňujú možnému zlyhaniu jednotky kvôli výpadkom v poli RAID. Nemusíte sa už báť ani prekvapivých výpadkov elektrickej energie. NASware totiž v takejto situácii zaistí dokončenie príkazu pred tým, než dôjde k jeho vypnutiu. 

Funkcia duálnej vystavovacej mechaniky vylepšuje pozičnú presnosť záznamovej stopy dát a nastavenie hlavy, čím sa dosiahne vyššia presnosť NAS. Disk si tiež hravo poradí s vibráciami, ku ktorým v dátovom úložisku môže dochádzať. To má na starosti technológia StableTrac, ktorej úlohou je zaistiť hriadeľ motorčeka po obidvoch koncoch, a tým znižovať úroveň vibrácií.

Obohaťte tak svoj podnik o tieto spoľahlivé disky, s ktorými vaše dáta budú v úplnom bezpečí. 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 8 192 GB (8 TB)

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,1 mm (2,61 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 650 g (0,65 kg)

Použitie

Použitie Do počítača, Do notebooku

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 128 MB
Funkcie Advanced Format, RAID

Spotreba

Kód:  FW236b8
Produktové číslo:  WD8001FFWX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02