Obnoviť stránku

WD Red Pro 2 TB

4,4 58 hodnotení
Super cena
112,90 € Ušetríte 8,29 €

WD Red Pro 2 TB


Pevný disk WD Red je prvým modelom na svete, ktorý bol vyvinutý exkluzívne pre systémy NAS. Samotná jednotka je testovaná tak, aby bola využiteľná v nepretržitej prevádzke (24/7) v domácich alebo menších firemných NAS s jednou až piatimi pozíciami (pre väčšie systémy NAS je lepšie použiť podnikové disky - enterprise). Základom všetkého je až 35 % navýšenie štatistického ukazovateľa MTBF (strednej doby medzi poruchami), ktorý označuje strednú dobu v hodinách, počas ktorého sa očakáva, že zariadenie bude pracovať bezchybne.


Disky WD Red majú teraz väčšiu kapacitu

Naša úspešná technológia umožnila rast veľkosti úložísk WD Red na najvyššiu možnú kapacitu. Momentálne sú k dispozícii modely s kapacitou až 8 TB, spoločnosť WD teraz ponúka zákazníkom ešte širšie a ucelenejšie portfólio riešení NAS s 1 až 16 pozíciami. Rad WD Red sa rozrastá.

WD Red

Ideálne pre NAS


Pokročilá optimalizácia

Pokročilá optimalizácia

NASware vo verzii 3.0

Technológia NASware 3.0 je výsledkom našich snáh poskytovať to najlepšie úložisko NAS. Zahŕňa ďalšiu optimalizáciu radu WD Red pre prostredie NAS a teraz je podporovaných 6 až 8 pozícií NAS. Disk WD Red vďaka firmvéru NASware 3.0 teraz podporuje malé systémy NAS s 1 až 8 pozíciami a ponúka tak vyššiu kompatibilitu a spoľahlivosť. Rad WD Red je určený pre systémy NAS novej generácie, jeho celková kapacita je 48 TB v systéme s 8 pozíciami.


Profesionálne riešenie

Rad WD Red je navrhnutý pre malé a stredne veľké firmy a momentálne bola rozšírená o disk WD Red Pro, ktorý je určený pre stredne veľké až veľké prostredie NAS s 8 až 16 pozíciami. Vďaka inovatívnej technológii je spotreba energie aj prevádzková teplota nižšia, disky WD Red vám tak pomôžu znížiť náklady na elektrinu.

WD Red
 
 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 2 000 GB (1,95 TB)

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,1 mm (2,61 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 720 g (0,72 kg)

Rad

Rad disku WD Red

Použitie

Použitie Do počítača, Dátové úložiská, Interný

Vlastnosti

Technológia zápisu CMR
Vyrovnávacia pamäť 64 MB
Funkcie Advanced Format, RAID
Maximálna hlučnosť 31 dB
Mean Time Before Failure 1 000 000 h
Work Load Rate 300 TB/rok

Spotreba

Kód:  FW236b1
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  WD2002FFSX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14