Obnoviť stránku

WD RE Raid Edition 6000GB 128MB cache

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD RE Raid Edition 6000GB 128MB cache

Objavte tento výkonný skvost medzi 3,5 "pevnými diskami. Western Digital predstavuje disk RE Raid Edition, ktorého trvalo vysoký výkon uvítate najmä v náročných dátových centrách, podnikových serveroch alebo cloudových úložiskách. Veľkorysá kapacita disku 6 TB sa tak stane najideálnejším riešením pre ukladanie a získavanie dát.

Kľúčové vlastnosti

  • 6 TB priestoru pre dátové centrá, podnikové servery alebo cloudové úložisko
  • Špičkový výkon 24/7
  • Nabitý technológiami zaisťujúcimi jeho bezpečia
  • Viacosové čidlo zabraňujúci poškodeniu pri náraze
  • Disky sú podrobené náročnému testovanie, takže ich spoľahlivosť je zaručená

24/7

Disky Raid Edition sú určené pre nepretržitú non-stop prevádzku, takže aj v tých najnáročnejších podmienkach sa budete môcť spoľahnúť na jeho vysoký výkon a prenos až 550 TB za rok. S hodnotou až 2 miliónov hodín MTBF si budete istí, že je o vaše dáta špičkovo postarané. Samozrejmosťou u všetkých diskov spoločnosti Western Digital je dlhodobé testovanie, vďaka ktorému sa nemusíte strachovať, že by vás disk nechal na holičkách.

Nabitý skvelými technológiami

Technológia RAFF má za úlohu monitorovať disk a odstraňovať vibrácie v prostredí, kde k nim dochádza. Funkcia duálny vystavovacia mechaniky vylepšuje pozičný presnosť záznamové stopy dát a nastavení hlavy, čím je dosiahnuté celkovo vyššej presnosti záznamové stopy dát. Zaistenie h řídele motorku na oboch koncoch má na starosti funkcie StableTrac. Tým sa stabilizujú prepojovacie dosky a môže preto dochádzať k presnému monitorovanie počas čítania a zápisu. Aby toho nebolo málo, proti nárazom, ku ktorým by mohlo dôjsť, je disk chránený víceosým nárazovým čidlom. O vaše dáta tak nebolo nikdy lepšie postarané.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,1 mm (2,61 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 720 g (0,72 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Dátové úložiská

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 128 MB
Funkcie Advanced Format, RAID

Spotreba

Kód:  FW298h1
Produktové číslo:  WD6001FXYZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01