Obnoviť stránku

WD Purple 2TB

4,8 48 hodnotení
67,90 €

WD Purple 2TB


Pevný disk Western Digital Purple s kapacitou 2000 GB je z modelového radu, ktorý bol vyvinutý exkluzívne pre kamerové a sledovacie systémy. Je navrhnutý tak, aby nahradil štandardné stolové pevné disky, ktoré nie sú vhodné na náročnú nepretržitú prevádzku sledovacieho systému s vysokým rozlíšením. Disky pre stolové počítače sú určené len na krátke prevádzkové intervaly a nie sú konštruované tak, aby vydržali výkyvy vysokých teplôt a vibrácie zariadenia, ktoré sú u sledovacích systémov bežné. Investíciou do pevného disku WD Purple 2 TB vám odpadne veľa starostí, získate vysokú spoľahlivosť a istotu.


Múdra voľba na sledovanie

Úložisko na sledovanie WD Purple 2 TB ponúka jedinečnú technológiu AllFrame, vďaka ktorej vám prináša špičkovú spoľahlivosť a bezstarostnú inštaláciu bezpečnostného systému pre domácnosť alebo malý až stredný podnik.
Úložisko na sledovanie WD Purple je navrhnuté na nepretržitú prevádzku bezpečnostných sledovacích systémov s vysokým rozlíšením, ktoré využívajú až osem pevných diskov a až 64 kamier.

Múdra voľba pre sledovanie
 

Navrhnuté pre kompatibilitu
 

Navrhnuté pre kompatibilitu

WD Purple využíva technológiu IntelliSeek pre optimálnu rýchlosť vyhľadávania, čo umožňuje obmedziť spotrebu energie, hlasitosť a vibrácie, ktoré by mohli spôsobiť rýchlejšie opotrebovanie disku, určeného pre stolové počítače.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 2 048 000 GB (2 000 TB)

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,1 mm (2,61 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 600 g (0,6 kg)

Farba

Farba Fialová

Rad

Rad disku WD Purple

Použitie

Použitie Do počítača, Pre monitorovacie systémy, Interný

Vlastnosti

Technológia zápisu CMR
Vyrovnávacia pamäť 64 MB
Funkcie Advanced Format
Maximálna hlučnosť 24 dB
Mean Time Before Failure 1 000 000 h
Work Load Rate 180 TB/rok

Spotreba

Kód:  FW230q1
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  WD20PURZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08