Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WD My Passport SSD 1 TB Red

4,7 52 hodnotení
Super cena
108,89 € Ušetríte 4,58 €

WD My Passport SSD 1 TB Red

Externý disk WD My Passport SSD 1 TB Red s USB-C konektorom

Potrebujete vyriešiť prenášanie veľkých súborov a rozhodne pri tom nechcete stráviť desiatky minút? V tom prípade musíte prejsť na nové externé disky WD My Passport SSD s moderným prenosovým rozhraním USB 3.2 Gen2. Externý disk My Passport SSD má odvážny kovový dizajn, ktorý je natoľko odolný, že prekoná prakticky akékoľvek nástrahy všedného života.

1 TB

Kapacita

1 050/1 000 MB/s

Rýchlosť čítania a zápisu

USB 3.2 Gen2

S konektorom USB-C



Ohromné prenosové rýchlosti

Ak stále používate klasický externý disk, tak jeho prenosové rýchlosti sa pohybujú v desiatkach, alebo prinajlepšom v nízkych stovkách MB/s. V prípade externého disku WD My Passport sa dostanete na násobne vyššiu úroveň.

Externý disk WD My Passport SSD chráni uložené dáta

Vďaka chýbajúcim pohyblivým súčiastkam prežije externý disk WD My Passport SSD pád aj z výšky približne dvoch metrov. A navyše je vybavený 256-bitovým hardvérovým šifrovaním typu AES. Ani pri fyzickej strate disku WD My Passport SSD sa k dátam nikto nedostane.

Zálohovací softvér

Externý disk WD My Passport SSD je dodávaný spoločne so zálohovacou aplikáciou, ktorá vám bude automaticky kopírovať vybrané súbory mimo PC, čo oceníte v prípade fatálnej havárie, alebo po napadnutí vírusom. Disk je pochopiteľne kompatibilný aj s nástrojom Apple Time Machine.

Štýlové vyhotovenie externého disku WD My Passport SSD

Štýlové vyhotovenie externého disku v rôznych farbách, s kompaktným elegantným kovovým dizajnom nadchne aj tých najnáročnejších používateľov. Vďaka rozmerom 100 × 55 × 8,89 mm sa externý disk WD My Passport SSD jednoducho prenáša.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 1 000 GB (1 TB)
Kapacita disku 1 000 GB (0,98 TB)

Rozmery

Šírka 55 mm (5,5 cm)
Výška 9 mm (0,9 cm)
Hĺbka 100 mm (10 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 90 g (0,09 kg)

Farba

Farba Červená

Vlastnosti

Rozhraní USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
Konektor USB-C
Rýchlosť čítania 1 050 MB/s
Rýchlosť zápisu 1 000 MB/s
Šifrovanie AES-256
Materiál Kov
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý, Odolný
Kód:  FW901h3
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  WDBAGF0010BRD-WESN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11