Obnoviť stránku

WD My Book Studio 3000GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD My Book Studio 3000GB

Spoločnosť Western Digital zaoberajúca sa najmä výrobou diskov pre počítače prichádza s ďalším podareným počinom, ktorým je tento prenosný externý disk. Moderné USB port tretej generácie mu potom zaručuje veľmi vysokú prenosovú rýchlosť. Odolné kovové telo je dizajnovo ladené pre výrobky Apple. Disk je formátovaný HFS + pre použitie so Mac OS X 10.5 alebo novším. Po preformátovanie možné disk používať aj v operačnom systéme Windows.

Kľúčové vlastnosti

  • Precízne spracovanie s moderným dizajnom
  • Kompatibilný so systémom Mac
  • Odolné kovové telo disku
  • Vysoká kapacita 3 TB
  • Rýchle moderné rozhranie USB 3.0
  • Hardvérové ??šifrovanie nástrojom WD Security
  • Kompatibilný s aplikáciou Apple Time Machine

Veľa miesta

Zverte svoj ??digitálny život vysokokapacitnému pevnému disku pre stolné počítače My Book Studio s extrémne rýchlym pripojením pomocou rozhrania USB 3.0. Univerzálny kompatibilita zabezpečí možnosť využívania staršieho rozhranie USB 2.0 a až budete pripravení, prejdite na rýchlosť technológie rozhranie USB 3.0. Pomocou nástrojov WD Drive Utilities môžete disk zaregistrovať, nastaviť režim spánku, spustiť diagnostiku alebo využiť ďalšie funkcie. Softvér WD Security ochráni dáta pred neoprávneným prístupom alebo krádežou pomocou ochrany heslom a hardvérového šifrovania.

Automatické zálohovanie

Disk je kompatibilný s nástrojom Apple Time Machine, s ktorým možno ľahko a pravidelne zálohovať vaše súbory. Nastavte si plánované zálohovanie a doprajte si pokoja. Vaše dáta budú vždy v bezpečí a chránená. Pri formátovaní možné disk používať aj v operačnom systéme Windows.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 48 mm (4,8 cm)
Výška 135 mm (13,5 cm)
Hĺbka 165 mm (16,5 cm)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FW850l2
Produktové číslo:  WDBHML0030HAL-EESN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12