Obnoviť stránku

WD My Book for Mac 6000GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD My Book for Mac 6000GB

Spoločnosť Western Digital je známa svojimi kvalitnými produktmi. U My Book for Mac tomu nie je inak. Môžete sa spoľahnúť na kvalitné prevedenie, spoľahlivosť v každom okamihu a bezpečné uloženie vašich drahocenných spomienok. Nechýba možnosť nastaviť si ochranu heslom aj aktivácia šifrovanie uložených dát. To prebieha hardvérovou cestou a nijako nespomaľuje rýchlosť prenosu dát ani váš Mac.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká rýchlosť prenosu dát vďaka USB 3.0
  • Hardvérové ??šifrovanie
  • Systém HFS + Journaled
  • Kapacita 6 TB
  • Bezproblémové zálohovanie nástrojom Time Machine

Stvorený pre systémy s Mac OS

Ako vypovedá názov, disk je predovšetkým určený pre fungovanie s počítačmi od firmy Apple. Niet teda divu, že je kompatibilný s nástrojom Apple Time Machine, s ktorým možno ľahko a pravidelne zálohovať vaše súbory. Nastavte si plánované zálohovanie a doprajte si pokoja. Vaše dáta budú vždy v bezpečí a chránená. Po naformátovaní možno disk používať aj v operačnom systéme Windows.

Vysokorýchlostné rozhranie USB 3.0

Pripojenie SuperSpeed ??USB 3.0 vám dáva možnosť súbory ukladať a otvárať až trikrát rýchlejšie ako u rozhrania USB 2.0. Prenesenie dvojhodinového filmu v HD kvalite už nebude trvať nekonečných 13 minút, teraz budú stačiť len 3 minúty.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 139 mm (13,9 cm)
Výška 171 mm (17,1 cm)
Hĺbka 49 mm (4,9 cm)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FW850p4
Produktové číslo:  WDBYCC0060HBK-EESN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16