Obnoviť stránku

WD My Book 8TB

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD My Book 8TB

Zverte svoj digitálny život vysokokapacitnému pevnému disku pre stolové počítače My Book s extrémne rýchlym pripojením pomocou rozhrania USB 3.0. Softvér na automatické zálohovanie WD SmartWare a funkcie obmedzenia prístupu pomocou hesla s technológiou hardvérového šifrovania zabezpečí ochranu vašich dát. Disk My Book ponúka kapacitu 8 TB na uloženie a ochranu všetkých kapitol vášho digitálneho života.


Kľúčové vlastnosti

  • Enormná kapacita 8 TB na ukladanie obľúbených fotografií, videí, hudby a dôležitých súborov
  • Softvér na automatické zálohovanie WD Backup s podporou Dropboxu
  • Zálohovanie na úrovni systému so softvérom Acronis True Image WD Edition
  • Jednoduché obnovenie súborov obyčajnou voľbou dátumu a času
  • ochrana heslom zaručuje zašifrovanie súkromia 256-bit štandardom AES
  • Ultrarýchle dátové prenosy s USB 3.0
  • Vhodné pre Windows 10, 8, 7/Mac OS X 10.6.5 a novšie

Rozhranie USB 3.0

Ak je táto jednotka pripojená k rozhraniu USB 3.0 SuperSpeed, môžete pristupovať k súborom a ukladať ich až trikrát rýchlejšie ako prostredníctvom rozhrania USB 2.0. Prenesenie dvojhodinového filmu v kvalite HD už nebude trvať 13 minút, teraz stačí len 3 minúty. Univerzálna kompatibilita zabezpečí možnosť využívania staršieho rozhrania USB 2.0 a až budete pripravení, prejdite na rýchlosť technológie rozhranie USB 3.0.

Súkromie chránené heslom

Pomocou WD Security môžete nastaviť ochranu heslom a hardvérové šifrovanie, čím ochránite svoje súbory pred neoprávneným prístupom. Viac ako 20 rokov milióny ľudí po celom svete dôverujú pri ukladaní dát pevným diskom WD. Náš úspech je založený na tom, že chápeme, ako sú vaše dáta dôležitá, a bezpečie vašich dát je u nás na prvom mieste.

Automatické sústavné zálohovanie

Prebieha ticho na pozadí a s minimálnym dopadom na výkon počítača chráni vaše dáta. Pridaný alebo zmenený súbor je ihneď zálohovaný. Pomocou skvelého softvéru WD SmartWave máte všetko plne pod kontrolou.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 49 mm (4,9 cm)
Výška 171 mm (17,1 cm)
Hĺbka 139 mm (13,9 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 1 000 g (1 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FW840m
Produktové číslo:  WDBFJK0080HBK-EESN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08